Lydbøger » Skygger før daggry

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skygger før daggry Lydbog

4.1/5

Forfatter: Teal Swan

lydbog og e-bog

Introduktion

Skygger før daggry er en barsk og personlig fortælling om en barndom, der har været alt andet end normal. Teal Swan voksede op i en blanding af frygt og overgreb, og det var først efter, hun slap væk fra den lokale kult, at hun kunne udleve sit fulde potentiale med de overnaturlige evner, som hun har haft siden fødsel. Det er disse overnaturlige evner, som skabte frygt blandt andre børn, og som i dag har givet hende den respekt, hun har kæmpet for.

Skygger før daggry er en kombination af Swans personlige historie samt en masse redskaber, som hun har udviklet til at kunne klare sig gennem livet på godt og ondt. På den måde bliver Skygger før daggry både til en biografi, men også en selvhjælpsbog til læseren.

Informationer:

Oplæser: Laura Drasbæk
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 9 timer og 2 minutter

Skygger før daggry: Handling

Skygger før daggry lydbog er den barske fortælling om det liv, som Teal Swan levede det meste af sin barndom. Det var en barndom, som ingen ønsker sit barn skal opleve. Til trods for de rolige og landlige områder, der udgjorde det meste af Swans barndom, var der altid plads til hemmeligheder bag de polerede facader. Langt de fleste nabobyer var dybt religiøse, og da Swan begyndte at skille sig ud, var det begyndelsen på et liv i smerte på flere områder i Skygger før daggry lydbog gratis.

Meget mod sin vilje begyndte Swan at få mere opmærksomhed, end hvad godt er. Størstedelen af denne opmærksomhed var desværre ikke positiv. Langt det meste kom sig af frygt for de overnaturlige evner, som Swan udviste. Som Skygger før daggry lydbog gratis fortæller, begyndte Swan i en tidlig alder at udvise et talen for clairvoyance. Hun kunne se auraer, som ingen andre kunne se. I flere tilfælde kunne hun også kommunikere med de afdøde, hvilket kan virke skræmmende for mange.

Om det udelukkende var af disse grunde, at folk frygtede Swan, er uvist, men Skygger før daggry lydbog fortæller også, at Swan i mere end 13 år måtte se sig selv som offer for en række seksuelle overgreb foruden de mange følelsesmæssige overgreb i hverdagen. Først da hun slap væk fra den lokale kult, kunne hun begynde at heale sig selv fra den mentale smerte, hun var blevet påført i så mange år.

Med Skygger før daggry lydbog fortæller Swan sin personlige historie fra den frygtelige barndom, til den respekterede underviser hun er i dag i spiritualitet. Foruden hendes historie er den også udstyret med en række redskaber, som alle og enhver kan bruge til at komme gennem livets mange udfordringer.

Om forfatteren: Teal Swan

Teal Swan er måske nok, hvad de fleste vil kalde et mindre mirakelbarn. Alene det at overkomme de overgreb hun led under i sin barndom, og nu skriver hun bøger for at hjælpe andre med at overkomme deres traumer, er bemærkelsesværdigt. Skygger før daggry er en inspirerende og personlig fortælling, som fortæller om et liv, hvor Swan har kæmpet bravt for at være i stand til at vende sit selvhad til en langt større selvkærlighed.

Desuden er bogen også en selvhjælpsbog til de, der har brug for ekstra redskaber til at kunne klare sig gennem en hektisk og udfordrende hverdag. Skygger før daggry er bogen, der hjælper dig frem til at finde din personlige selvkærlighed for at kunne styrke dit selvværd.