Lydbøger » Skyggeriget

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skyggeriget Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kim Faber & Janni Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

For fjerde gang er Faber og Pedersen tilbage med en spændende historie om Juncker og Signe. Denne gang skal de undersøge en større ulykke, som de begynder at mistænke for ikke at være netop det. Hver eneste lille opdagelse i Skyggeriget leder til flere spor og afsløringer, der viser, at Danmark pludselig er under angreb. Men det er ikke et almindeligt terrorangreb, som verden i flere år har forberedt sig på.

Skyggeriget præsenterer læseren for et nyt angreb i form af klimaterror. Juncker og Signe må tænke ud af boksen denne gang, hvis de skal blive ved med at være et skridt foran gerningsmændene.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 3 minutter

Skyggeriget: Handling

Skyggeriget lydbog er endnu en nervepirrende historie om kollegerne Juncker og Signe. Denne gang bliver de sat på en sag, som er ulig andre, de før har arbejdet med.

I Nordjylland sker der en større ulykke. En ulykke, som i første omgang bliver tilskrevet som netop det. Men da efterforskningen af ulykken går i gang, står det klart, at der er mere bag eksplosionen end som så. Det presser også på i sagen, fordi en uskyldig mand måtte lade livet.

Hvis du var fan af de første bøger i serien om Juncker og Signe, bør du ikke snyde dig selv for at lytte videre i Skyggeriget lydbog gratis.

Ulykken på det store kraftværk i Nordjylland viser sig at være et konkret angreb mod Danmark. Stille og roligt opdager politiet dele af en kamikaze drone i de mange murbrokker. Og ikke længe efter står en særdeles radikal organisation frem og tager skylden. I Skyggeriget lydbog kan du høre om begrebet klimaterror, der pludselig kommer til Danmark.

Hele sagen spidser til, da en mand findes dræbt i København. Manden er søn til en klimaminister, der er mere end almindeligt kontroversiel. Hvis dine nerver kan holde til det, kan du lytte til hele historien i Skyggeriget lydbog gratis og få alle detaljerne med. For som begge efterforskninger udfolder sig, viser det sig, at klimaministerens søn har et voldsomt kokainmisbrug. For slet ikke at nævne overraskende tætte forbindelser til en narkobande.

Det er nu op til Juncker og Signe at finde forbindelserne mellem sagerne, og du kan lytte til det hele i Skyggeriget lydbog. Måske opdager du sammenhængen før Juncker og Signe.

Om forfatteren: Kim Faber & Janni Pedersen

Tilbage i 2019 debuterede Janni Pedersen og Kim Faber med deres første samskrevne krimiroman. Vinterland blev en flot debut, og siden har hver deres bog ligget på toppen af bestsellerlisterne. Serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen vender denne gang tilbage i Skyggeriget, som bringer et nyt terrorelement på banen i klimakriserne.

Som historien udfolder sig i Skyggeriget, spidser det hele til. Hver eneste kollega er med til at opdage nye ting, som hver gang vender efterforskningen på hovedet og komplicerer det hele mere og mere.

Pedersen og Faber har ikke endnu ikke skrevet bøger hver for sig. Men deres makkerskab som forfattere bør heller ikke adskilles lige foreløbig.