Lydbøger » Skyggernes hus

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skyggernes hus Lydbog

4.1/5

Forfatter: Bjarne Reuter

lydbog og e-bog

Introduktion

Skyggernes hus er en ganske anderledes psykologisk thriller, fordi den er rettet mod børn og yngre læsere, end så mange andre thrillere er. Det er Bjarne Reuters nervepirrende historie, som bygger på virkelige hændelser, og måske er det derfor, at den er så spændende og gysende, som den er.

Skyggernes hus tager læseren med tilbage til 1934, hvor et skib på mystisk vis går til grunde på havet, lang tid inden det når frem til Danmark, som var planen. Mange år senere åbner en lejrskole, og de mange elever skal snart finde ud af, at de har en overraskende, og lidt uhyggelig sammenhæng til det forliste skib i Skyggernes hus.

Informationer:

Oplæser: David Owe
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 5 timer og 8 minutter

Skyggernes hus: Handling

Skyggernes hus lydbog tager fat på en virkelig begivenhed fra verdenshistorien, som stadig i dag er et kæmpe mysterium for folk. Året er 1934, og i havnen i Zanzibar er folket ved at gøre et skib klar til at sejle ud. Kursen bliver sat mod Danmark i Skyggernes hus lydbog gratis, og alle om bord har store planer i det danske land. Den brogede blanding af passagerer fra Zanzibar tæller otte unge mænd og fem modige kvinder. En mand og en kvinde danner par, og de er på vej til et hus i Danmark, som de har fået bygget, og nu skal være deres nye hjem i Skyggernes hus lydbog.

Af uforklarlige årsager forliser skibet på ruten fra Zanzibar til Danmark, og ingen af passagererne ombord når frem til deres nye liv. Det hus, der ventede på det unge par ender med at stå tomt i mere end 70 år i Skyggernes hus lydbog gratis.

Efter mange år hvor huset har stået tomt, bliver det renoveret og åbnet for en lejrskole. Her er plads til to lærere og elleve unge børn i Skyggernes hus lydbog. Som lejrskole-opholdet forløber sig og eleverne opdager mere og mere om husets historie, må de indse, at der er en unægtelig og overraskende sammenhæng mellem dem og det, som historien stadig ikke har noget svar på. Skæbnen har fundet en sammenhæng mellem en lejrskoleklasse og de forliste passagerer på skibet, der skulle sejle fra Zanzibar til Danmark, men som endte med at forlise og forsvinde som dug for solen ved øen Tristan de Cunha i Skyggernes hus.

Om forfatteren: Bjarne Reuter

Bjarne Reuter har et væld af fantastiske titler på sit forfatter-CV, og mange danskere kender som minimum en af hans mange titler. Det kan være en af hans mange børnebøger, som Os to, Oskar…for evigt eller den fantastiske ungdomsroman Shamran. Mest af alt kender mange nok til historien om Buster Larsen, der gerne vil være tryllekunstner. Busters verden er blevet foreviget på den store skærm mere end en gang, hvorfor mange børn i dag også kender til den finurlige dreng.

Til dato har Bjarne Reuter skrevet mere end 60 forskellige bøger til både børn og voksne. Mange af hans titler er blevet filmatiseret til enten film eller TV, og sågar lavet til teaterproduktioner i lande så langt væk som Japan og Argentina.