Lydbøger » Skyggesøsteren

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Skyggesøsteren Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Skyggesøsteren er tredje bind i den irske forfatter Lucinda Rileys internationalt anerkendte romanserie med titlen De syv søstre. De syv søstre-serien foregår i England og handler om almenmenneskelige følelser som kærlighed, smerte, tab, sorg, glæde og familie. Lucinda Riley har selv forklaret, at det største tema i hele serien om de syv søstre er håb. Håb er ifølge forfatteren selv den ene følelse, der binder alle mennesker sammen og gennem årene har været med til at holde menneskeheden i live.

I selskab med Skyggesøsteren lydbog får du ikke mindre end 18 timers underholdning. Romanen er oplæst af Maria Stokholm. Du kan få adgang til Skyggesøsteren lydbog gratis ved at følge linket her på siden. God læselyst!

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 18 timer og 22 minutter

Skyggesøsteren: Handling

I Skyggesøsteren stifter læseren for tredje gang bekendtskab med de syv søstre. I Skyggesøsteren følger vi den tredje søster med navnet Star. Star leder i romanen efter sit ophav, og rejsen tager læseren med til England – fra Lake District i det nordlige England til London i den sydlige del.

I sig jagt på sit ophav støder Star på en ledetråd. Hendes afdøde adoptivfar, Pa Salt, har gjort hende opmærksom på, at hun skal begive sig til London, hvor hun i et antikvariat støder på navnet Flora MacNichol. Flora MacNichol voksede op i Lake District men blev af skæbnen ført til London, hvor hun endte som et brik i et spil, hun ikke selv var herre over.

I Skyggesøsteren lydbog drager Star i Floras fodspor og lærer gennem denne opdagelsesrejse uvurderlige ting om sig selv. Ligesom sine andre søstre får Star i denne romanen lov til at udforske sig selv og sin egen historie.

I Skyggesøsteren lydbog følger læseren den tredje søster ud af syv i De syv søstre-serien. Pa Salt har adopteret syv døtre, og da han pludselig dør står søstrene ikke tilbage med anden end en bunke ledetråde, der kan føre dem til deres ophav og sande historie. Igennem de syv bøger stifter læseren bekendt skab med de syv søstre.

Lucinda Riley skabte serien om de syv søstre efter at hun en dag kiggede op på nattehimlen og så stjernehoben med navnet Plejaderne. De syv søstre-serien er inspireret af stjernebilledet af samme navn, der netop er en del af Plejaderne. Ved at følge instruktionerne her på siden kan du lytte til Skyggesøsteren lydbog gratis.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley blev født i 1965 i Irland og døde på tragisk vis af kræft d. 11. juni 2021. Hun startede sin karriere som skuespiller i film, teater og TV, før hun skrev sin første roman som 24-årig. Siden så hun sig ikke tilbage og nåede i løbet af sin karriere at skrive hele 16 bøger. Hendes bøger er populære i hele verden, og sammenlagt er hendes værk oversat til ikke mindre end 37 sprog.

Skyggesøsteren er tredje bind i Lucinda Rileys populære serie De syv søstre, der består af syv romaner skrevet mellem 2014 og 2021. De syv søstre-serien er blevet en international succes, og der har endda været snak om at skabe en TV-serie med syv sæsoner baseret på de syv romaner.