Lydbøger » Skyggezone

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skyggezone Lydbog

3.9/5

Forfatter: Arne Dahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Skyggezone er skrevet af Arne Dahl, som er en svensk forfatter. Forfatteren er kendt på den nordiske litterære scene, for at have skrevet anmelderroste krimi- samt thrillerromaner.

Sam Berger arbejder i Stockholm, hvor han er en efterforsker hos det svenske politi. Sams gennemgang af sagerne har formået at løse adskillige sager, da han har en form for sjette sans.

Ellen Savinger er 15 år og i 1 måned har hun været sporløst forsvundet. Sam står også alene i sagen med tanken om at en seriemorder er på spil. Der dukker dog en person op i sagen, og hun har ledetråde.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 25 minutter

Skyggezone: Handling

Den svenske krimiforfatter ved navnet Arne Dahl har med romanen Skyggezone formået at skabe et helt nyt univers, som indeholder alt som en ægte krimielskende læser vil have inkluderet i en fortælling. Krimiromanen Skyggezone er nemlig første værk inden for en meget populær serie, og værket har alt fra et spændende plot til et ægte mysterium fyldt med gåder og hemmeligheder. Lyt i dag til Skyggezone lydbog gratis.

Man introduceres i Skyggezone lydbog til den centrale person ved navnet Sam Berger. Sam Berger er en efterforsker hos drabsafdelingen for det svenske politi. I Stockholm arbejder han sammen med sine andre kolleger, og de er til dels ret ens. Der er dog en ting der skiller Sam Berger ud fra dem alle sammen.

Lidt lignende hundenes lugtesagt, så kan Sam Berger fornemme når noget ikke er normalt. Sam formår at bemærke ting, som de andre ikke ellers ville synes var opsigtsvækkende. Og dette er præcis hvad der sker i Skyggezone lydbog.

I Skyggezone lydbog hører man, at der er dukket en ny sag op hos Stockholms politi. Sagen er om den 15-årige pige ved navnet Ellen Savinger. I næsten 1 måned er hun forsvundet, og ingen har nogle ledetråde i eftersøgningen af hende.

Da Sam efterforsker sagen, så frygter han det værste. Han frygter at hun er blevet det nye offer for en berygtet seriemorder, men ingen af hans kollegaer er på hans side. Sams kolleger mener nemlig ikke, at de kan konkludere at der er tale om en seriemorder, hvis der ikke er blevet fundet et lig. Heldigvis dukker en person op ud af det blå, og hun har ledetråde i sagen.

Mon dog Sam har ret, og finder de pigen før det er for sent?

Om forfatteren: Arne Dahl

Arne Dahl er født i første halvdel af 1960’erne, mere specifikt i år 1963, og han er en kendt figur inden for nordisk litteratur. Faktisk er navnet Arne Dahl et pseudonym af den svenske forfatter Jan Arnalds korrekte navn. Forfatteren Arne Dahl er kendt for at have skrevet adskillige anmelderroste samtidsromaner.

Forfatteren er dog også kendt for at have skrevet romaner inden for genrene krimi og thriller. Eksempelvis har forfatteren udgivet den populære serie af romaner ved navnet Berger & Blom. Romanen Skyggezone er første værk inden for denne unikke serie. Man kan med fordel lytte til Skyggezone lydbog gratis, hvis man vil suges ind i et særdeles fangende, interessant samt krimifyldt univers.