Lydbøger » Skytsengel

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Skytsengel Lydbog

4.9/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Efter et langvarigt sejltogt vender Ravn tilbage til Christianshavn, men alt er forandret. Der er sendt død og rædsel ned over den fredelige bydel fra et skudattentat fra Frelsens kirke. Ravn opdager at en af hans gode venner er hårdt såret. I skytsengel beslutter Ravn sig for at starte sin egen efterforskning, og undervejs i fortællingen møder han advokaten Miriam, som hjælper til.

Miriam får Ravn sat på sporet af en forsvunden krigsveteran, som virkelig sætter skub i efterforskningen. Ravn og Miriam arbejder sammen for at fange den ukendte gerningsmand, inden et nyt attentat truer. Byen lever i frygt, og det er først når gerningsmanden er fundet at alle kan ånde lettet op. For at finde ud af hvem der står bag disse forbrydelser, kan man høre skytsengel lydbog.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 44 minutter

Skytsengel: Handling

Efter de mange måneders sejltur med sin husbåd vender Ravn som nævnt hjem til en katastrofe. Der er ingen spor som bare kan give et lille praj om hvem gerningsmanden er, og det bliver hurtigt en kamp mod tiden, fordi man ikke ved hvornår han slår til igen. Den ukendte mand har skudt tilfældige folk fra taget af Frelsens kirke. Men ikke lang tid efter slår han til igen, og denne gang sker det i Kødbyen. Du kan lytte til Skytsengel lydbog gratis.

Ved hjælp af advokaten Miriam, får en forsvunden krigsveteran Ravns opmærksomhed. Denne veteran har lavet trusler af alvorlig karakter, hvor han har sagt at han vil hævne sig på det system som svigtede ham, da han vendte hjem fra Afghanistan. Der er dog et lille problem. Veteranen har været forsvundet i 6 år, og meget tyder på at han har taget livet af sig selv. Lykkes det Ravn at finde frem til gerningsmanden? Lyt til skytsengel lydbog for at finde ud af om mysteriet bliver opklaret.

Skytsengel er en velskreven roman, som både bærer præg af humor, tempo og en god portion spænding. Der er en masse uventede drejninger, og det er de slags drejninger at man som læser aldrig ville kunne gætte. Fart og spænding er det som præger bogen mest, og hvis man har lyst Krefelds tidligere bøger, vil man også gense nogle velkendte personer. Bogen er bare generelt en rigtig god blanding mellem alle de ting, som gør krimien til en meget elsket genre. Den er værd at give et lyt.

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld er krimiforfatter, og er vokset op på den Københavnske vestegn. Hans karriere startede med at skrive og instruere novellefilm, hvor mange af dem blev vist til internationale filmfestivaler, og derefter solgt. Han har været med til at skrive manuskripter til diverse danske TV-serier, og han debuterede som forfatter i 2007.

Udover Skytsengel har han skrevet andre krimibøger som er ligeså velskrevne. Hans bøger er udgivet i 20 lande, og bliver omtalt som en af de bedste danske krimiforfattere. De priser han har vundet fortæller også at han er en succesfuld forfatter. I 2016 vandt han Martha-prisen, og i 2018 vandt han Krimimessens publikumspris.