Lydbøger » Slut med forbudt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Slut med forbudt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Morten Svane, Morten Elsøe

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvorfor er forbud, restriktioner, en stor nej-hat, og konstant fokus på den “rigtige” mad altid det der egentlig står i vejen for både sundhed og vægttab? Slut med forbudt lydbog gør oprør mod sundhedsdiktaturet: Regler der bestemmer, hvad du skal spise, hvor hårdt du skal træne og hvor meget du skal træne, og hvordan du skal se ud, for at du kan kalde dig sund.

Du kan i Slut med forbudt lydbog gratis lytte til en bog der er bygget på videnskab og fornuft – ikke fanatisme, nej-hatte og altid tanken om ikke at være god nok, gøre det godt nok, eller se godt nok ud.

Informationer:

Oplæser: Claus Vedel
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 36 minutter

Slut med forbudt: Handling

Slut med forbudt lydbog gør op med de mest ødelæggende misforståelser, der dominerer på den danske sundhedsscene, og er en af de mest aktuelle bøger lige nu.

Du har sikkert selv stået foran spejlet og været ked af at der ikke er nok fremgang, eller du ikke ser ud som de sociale medier mener man skal se ud for at være sund. Men hvorfor frygter vi at slippe kontrollen over det vi spiser? Hvorfor putter vi mad i sunde og usunde kasser? Hvorfor lader vi dømmende fingre og selvhad være en bombe under vores folkesundhed? Er du overbevist om, at alle andre gør det bedre end dig? Ville det ikke være meget federe, at det var slut med at gøre alting forbudt? Fordi det hele handler om balance, men på baggrund af for eksempel de sociale medier, er vores syn på sundhed blevet forvrænget og ekstremt; du er ikke kun sund, hvis du har en 6-pack og dine skuldre er på størrelse med fodbolde.

Slut med forbudt lydbog er en fagbog der er relevant for alle at lytte til. Bogens indhold er baseret på store studier om emnet samt forfatterens egen viden og erfaring, så selvom du bare vil finde en klogere vej at blive sund på, eller ønsker større forståelse omkring mad, overvægt, sociale mediers rolle, accept, opfattelse af sundhed osv. så er slut med forbudt lydbog et fantastisk bud.

Lyt til slut med forbudt lydbog gratis og slut fred med din mad og krop, og lev et liv, hvor det du spiser er en kilde til nydelse i stedet for stress. Et liv, hvor der også er plads til kage og godter – uden at tage på.

Om forfatteren: Morten Svane, Morten Elsøe

Morten Svane er cand. It med speciale i sociale medier og har en personlig baggrund i den danske fitnessverden. Han har et omfattende kendskab til hvordan sundhed og fitness i dag kommunikeres på sociale medier og ser et kæmpe behov for at sundhedsmæssigt paradigmeskift.

Morten har desuden udgivet bogen Proteinopskrifter, der er udgivet som en forlængelse af hans blog på daværende tidspunkt, proteinopskrifter.dk.

Morten Elsøe er selvstændig formidler med fokus på madmyter, vores forbehold til mad og krop, misinformation og kritisk tænkning. Han har desuden figureret som ekspert hos blandt andre Fødevarestyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og DR Detektor, i TV-indslag, radioudsendelser og artikler i de største aviser.

Han er sundhedsdebattør, er vært på podcasten “Detox din hjerne” og stifter af Vanecoach-uddannelsen. Derudover underviser han på Århus universitet.