Lydbøger » Slutspillet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Slutspillet Lydbog

4.3/5

Forfatter: Elle Kennedy

lydbog og e-bog

Introduktion

Slutspillet er den sidste bog i serien Off Campus, hvor du får lov til at gense nogle af dine favoritkarakterer fra tidligere bøger. Det er historien om at gense folk fra sin fortid, om at genleve smukke øjeblikke fra fortiden og stille spørgsmål om de store øjeblikke i fremtiden.

Slutspillet er en kombination af fire forskellige historier om de fire venner, de andre bøger i serien indtil nu har præsenteret for læseren. Det er en historie om, hvordan fortiden bliver ved med at hænge i luften selv tre år efter, at deres liv på universitet er slut, og de hver især er begyndt på næste skridt i deres liv.

Informationer:

Oplæser: Marie Tourell Søderberg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 4 minutter

Slutspillet: Handling

Slutspillet lydbog handler om fire forskellige par. De fire forskellige par har hver deres spændende overraskelse at se frem til. Der er gået tre år, siden de alle sidst var samlet. Dengang gik de alle stadig på universitet, og verden ventede på dem alle, efter de havde fundet sammen med deres bedre halvdel. I Slutspillet lydbog gratis mødes de alle sammen endelig igen. Tucker og Sabrina skal giftes, og det bliver en fest, som ingen kommer til at glemme af flere forskellige årsager.

Dagene op til og omkring brylluppet bliver pakket med spænding og store følelser fra alle parrene. Hvert par står overfor en milesten og et stort spørgsmål, som ingen længere kan nægte at finde et svar til. Dean og Allie står overfor den udfordring omkring, hvorvidt de skal tage det næste store skridt i deres forhold, præcis ligesom Tucker og Sabrina skal til. Men er det overhovedet muligt at sige nej, uden at personen der frier bliver såret i Slutspillet lydbog.

Hannah kan kun gætte på, hvor mange gange hun skal skynde sig på toilettet i al hast, før det endelig går op for Garrett, at hun faktisk er gravid. For hun er for bange til selv at fortælle, at han faktisk skal være far. Logan og Grace elsker hinanden lige så passioneret som altid, hvilket kan gøre det svært at finde tid til alt i tilværelsen i Slutspillet lydbog gratis.

Som om hvert par ikke har nok at se til indbyrdes, dukker der hele tiden en mystisk Alexander op, som ingen rigtig ved, hvor han passer ind i det hele i Slutspillet lydbog.

Om forfatteren: Elle Kennedy

Elle Kennedy har med Slutspillet skrevet den afsluttende og forlængede epilog, som mange læsere sukkede efter, da de var færdig med de oprindelige fire bøger i Off Campus serien. Kærligheden er lige så forførende som i de andre bøger i serien, men det fornemmes også, er der er vigtigere emner på banen i Slutspillet.

De fire historier i Slutspillet bliver bundet sammen omkring det forestående bryllup, og de sublime hockeyspillere, som endelig har fundet en hverdag med hver sin kvinde.

Slutspillet er ikke en nødvendig bog for at afslutte serien Off Campus, men det er en sød epilog, hvor Elle Kennedy giver læseren lige præcis den mængde romance, som hun ved, de gerne vil have.