E-bøger » Smertefri Fødsel

Smertefri Fødsel

4.3/5

Forfatter: Anja Bay

e-bog

Introduktion

Smertefri fødsel er en bog, som har hjulpet rigtig mange danske kvinder med at få skabt ro omkring deres kommende fødsel. Det kan være svært at forberede sig fuldstændig på en fødsel, men med denne bog, får man et rigtig godt udgangspunkt for at være godt forberedt.

Det er desværre ikke muligt at høre Smertefri fødsel lydbog. For mange kan det være mere rart at høre en lydbog i stedet for at læse en bog. Vi ser dog også mange fordele ved at læse denne bog, da den er opbygget som et kursus, hvorfor man i høj grad kan gå frem og tilbage i bogen. Det vil sandsynligvis blive muligt at høre Smertefri fødsel lydbog på et tidspunkt. Ønsker du at læse bogen nu, kan du gøre dette ved at følge anvisningerne her på siden. Herved får du få adgang til Smertefri fødsel e-bog og slipper derfor for at skulle ud at købe bogen. Du afmelder dig blot inden prøveperiodens udløb, hvis du ikke ønsker at betale for medlemskabet.

Bogens handling

Smertefri fødsel er skrevet af Anja Bay. Bogen skal være med til at give konkrete fødeteknikker, der kan hjælpe dig i en aktiv fødsel. For mange kvinder kan fødsel være forbundet med meget angst. Angsten opstår som følge af, at man ikke er helt klar over, hvad man går ind til. Man er dog klar over, at det næppe bliver nogen fuldstændig smertefri oplevelse. Med Anja Bays fødeteknikker, kan man dog gå en fødsel i møde, hvor man vil have langt færre smerter end, hvis man ikke brugte disse fødeteknikker.

Bogen henvender sig til alle kvinder, uanset om de er førstegangsfødende eller har børn i forvejen. Fødeteknikkerne kan hjælpe alle med at komme igennem fødslen på den bedst mulige måde. Metoderne er udviklet med fokus på, hvordan man skal kontrollere de smerter, som vil opstå. Bogen skal derfor være med til at sikre, at man kommer styrket og samtidig bevidst igennem den fødsel, som man står overfor.

Bogen er bygget op omkring fem trin, som man kan tage som hjemmekursus. I de fem trin indgår der en kombination af øvelser, som alle skal hjælpe dig mod en mere smertefri fødsel. Øvelserne består blandt andet af kombinationsafspændingsøvelser, fokusvisualisering, laborovejrtrækning og presseteknik. Derudover bliver man introduceret for kroppens helt eget apotek, hvor man vil lære mere om kroppens hormoner. Man vil få metoder til at kunne påvirke ens hormoner, så man i højere grad vil kunne styre disse, både før, men også under selve fødslen.