Lydbøger » Snemanden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Snemanden Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

For syvende gang kan læseren nu følge med Harry Hole, da han endnu engang skal forsøge at opklare en sag, som ingen andre lader til at kunne finde ud af. Denne gang falder den første sne i landet med et lag af frygt for Harry Hole i Snemanden. Han har nemlig opdaget en skræmmende lighed mellem flere sager i årenes løb. For slet ikke at tale om det anonyme brev, han har modtaget fra en gerningsmand, der har døbt sig selv Snemanden.

Snemanden er endnu en medrivende fortælling om den specielle betjent Harry Hole, som gør tingene helt på sin egen måde.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 56 minutter

Snemanden: Handling

Snemanden lydbog begynder i Oslo midt i november, da den første sne begynder at dale ned over byen. Det lyder ikke umiddelbart som begyndelsen på en frygtelig fortælling, faktisk tværtimod. Men for den unge Jonas, er det netop, hvad det er. Han vågner, på denne første nat med sne, kun for at opdage, at hans mor ikke er at finde nogen steder i huset. Da han leder efter hende i huset, falder hans blik på den snemand, der på mystisk vis dukkede op hjemme i haven hos dem. Hverken Jonas eller hans mor vidste, hvem der havde lavet snemanden. Og nu har snemanden moderens lyserøde halstørklæde på i Snemanden lydbog gratis.

På stationen sidder Harry Hole med et anonymt brev fra en mand, der har døbt sig selv Snemanden. Da Jonas melder sin mor savnet og forklarer omstændighederne omkring hendes forsvinden, er Hole ikke lang tid om at forbinde de to. Det tager ham heller ikke lang tid at forbinde brevet og Jonas’ mor med mange andre kvinder, som er forsvundet i løbet af årene på årets første dag med sne i Snemanden lydbog.

Harry Hole begynder sin efterforskning med fornyet mod, og han kommer tættere og tættere på sandheden. Men hvert nyt bevis løfter sløret for det faktum, at Hole måske ikke kun følger sine egne fornemmelser i Snemanden lydbog gratis. Han indser pludselig, at han er blevet en brik i et større spil, hvor reglerne konstant bliver ændret af en udspekuleret morder. Du skal holde tungen lige i munden sammen med Harry Hole for at følge med i historien, som den udvikler sig i Snemanden lydbog.

Om forfatteren: Jo Nesbø

Jo Nesbø har efterhånden sat sig fast på markedet som en af de bedste skandinaviske noir forfattere. Han formår at skrive krimier, der stadig er lige så klassiske som de gamle detektivromaner, hvor der er visse ’regler’ at følge.

Født og opvokset i Oslo i Norge startede Nesbø med at uddanne sig i økonomi, inden han kastede sin kærlighed og sine evner over et forfatterskab som krimiforfatter. Hvilket må siges, at han har mestret siden da. Serien om Harry Hole er klart hans største succes, hvor Snemanden er den syvende ud af 12 bøger. Derudover har Nesbø også skrevet en børnebogsserie om Doktor Proktor.