Lydbøger » Snip Snap Snork

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Snip Snap Snork Lydbog

4.9/5

Forfatter: Thomas Skov, Martin Sommer & Emilie Bruhn

lydbog og e-bog

Introduktion

Snip Snap Snork er skrevet af de tre forfattere Thomas Skov, Martin Sommer og Emilie Bruhn. På dansk er det også en af de tre forfattere, nemlig Thomas Skov, der har oplæst Snip Snap Snork lydbog. Snip Snap Snork er en bog, hvor der også er 10 sange med, som passer rigtig godt til, når de små børn skal til at falde i søvn.

Lyt til Snip Snap Snork lydbog gratis i selskab med dine små, når de skal til at falde til ro. Med Snip Snap Snork kan børnene nemlig komme i den rette stemning til at sove på samme tid med, at børn og forældre får en hyggelig stund sammen.

Informationer:

Oplæser: Thomas Skov
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 time og 53 minutter

Snip Snap Snork: Handling

Snip Snap Snork er et værk, der er skrevet af de tre forfattere Thomas Skov, Martin Sommer og Emilie Bruhn. Hvis man lytter til Snip Snap Snork lydbog, så er det Thomas Skov, der har indtalt alle de historier, som man kan høre. Lyt til Snip Snap Snork lydbog gratis og få del i de gode historier samt 10 sange, som du kan lytte til.

I Snip Snap Snork lydbog fortælles det, at det som oftest er MGP-musik, sange fra den populære børnefilm Frost eller lignende, der kan høres fra højtalerne hos de fleste danske børnefamilier. Det er der ifølge Snip Snap Snork ikke noget i vejene med, men det er bare ikke musik, der passer særligt godt til, når selv samme børn skal falde til ro.

Hvis man selv er forældre til et barn, kan man derfor med fordel benytte Snip Snap Snork og Snip Snap Snork lydbog til, når de små skal til at falde til ro. Snip Snap Snork indeholder nemlig rolige melodier, der har til fordel at hjælpe børnene med at komme i den rette stemning, inden det er tid til at falde til ro.

Samtidig giver Snip Snap Snork også mulighed for, at man kan tilbringe en sjov stund i selskab med sit barn, før det er sengetid. Lyt til de små, korte og sjove historier, som du finder i denne sjove bog, som du kan give dig i kast med i selskab med dine børn og få mulighed for at skabe en ny tradition med læsning af godnathistorier.

Om forfatteren: Thomas Skov, Martin Sommer & Emilie Bruhn

Snip Snap Snork er skrevet af de tre forfattere Thomas Skov, Martin Sommer og Emilie Bruhn. I skrivende stund har Emilie Bruhn udelukkende det tidligere nævnte værk på CV’et.

Thomas Skov har udover dette værk også skrevet bøger eller været medforfatter på bøger med titler som ”Hvad enhver far bør vide”, ”Ferieklar” og ”Himlen over Kina”.

Martin Sommer har været forfatter på den tidligere nævnte godnatbog for børn samt “Ringo må ikke få firkantede øjne”, der også er tilgængelig som e-bog.

Lyt til Snip Snap Snork lydbog gratis og få del i den gode bog, som de tre forfattere har skabt til os.