Lydbøger » Snøvsen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Snøvsen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Benny Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Langt de fleste danskere er vokset op med historien om Snøvsen, som alle af en eller anden årsag går fra. Snøvsen er en lidt sørgelig figur, men alligevel bliver langt de fleste læsere glade for den lille figur. Snøvsen er en historie om en dreng, der beslutter sig for at finde en ven og tage på eventyr.

Det er i hvert fald en måde at beskrive den på. Men Snøvsen er meget mere end det venskab, som opstår mellem Eigil og den lille snøvs. Det er også en historie om de mange andre karakterer, som de møder i løbet af deres eventyr.

Informationer:

Oplæser: Povl Dissing
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 2 timer og 39 minutter

Snøvsen: Handling

Snøvsen lydbog er historien om den lille snøvs, som alle af en eller anden årsag hele tiden går fra. Ingen ved rigtig hvorfor, mindst af alle den lille snøvs. Han er bare ret ked af det, fordi alle hele tiden går fra ham i Snøvsen lydbog gratis. Det syntes Eigil er synd.

Eigil har ikke selv særligt mange venner, og han synes, at det er synd, at den lille snøvs også hele tiden bliver efterladt alene tilbage. Han kan ikke forstå det. Den dag Eigil endelig finder den lille snøvs, beslutter han sig for, at de skal være bedste venner i Snøvsen lydbog.

Deres venskab bliver et, du ikke ser mange andre steder. Som to nye bedste venner beslutter de, at det er på tide at tage på eventyr. Snøvsen er altid blevet ladt alene tilbage, og nu vil han gerne se, hvad alt det der eventyr er for noget. Undervejs i Snøvsen lydbog gratis møder de en masse underlige personer, som også gerne vil med på deres eventyr.

De møder blandt andet katten i sækken, som snøvsen får lidt ondt af, selvom katten hele tiden bliver ved med at ville spise snøvsen. De møder også en Snøvsine, som Snøvsen bliver lidt betaget af. Hvis ikke Snøvsen da lige bliver bortført af fremmede mennesker.

Historien om Snøvsen lydbog er en gammel klassiker i danske børnehjem. Den er propfyldt med underlige beskrivelser og forklaringer, som børn og barnlige sjæle vil finde vanvittigt morsomme. Der bliver stillet nogle underlige spørgsmål af Snøvsen, som hvordan man tryller en myg til en elefant? Men Snøvsens barnlige tankegang formår næsten altid at finde et passende svar, som læseren så kan grine lidt af.

Om forfatteren: Benny Andersen

Benny Andersen har skrevet i alt fem bøger om den kække Snøvs, og de mange eventyr han har været på sammen med sin bedste ven Eigil. Det er tæt på at være en tidsløs børneklassiker, som hvert barn i Danmark burde kende til. Historierne om Snøvsen er også blevet udgivet i en samlet version, så børnene kan få læst alle historierne om den lille snøvs, katten i sækken og mange andre.

Foruden historierne om Snøvsen har Benny Andersen også skrevet rigtig mange digte. Hvis man lægger mærke til det, kan man måske endda også mærke den poetiske side af Benny Andersen i historierne om Snøvsen. Ellers kan de voksne altid begynde at læse nogle af Benny Andersens Samlede digte.