Lydbøger » Søde, røde sommerdrømme

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Søde, røde sommerdrømme Lydbog

4.7/5

Forfatter: Christoffer Holst

lydbog og e-bog

Introduktion

Vi kender alle det ønske om en ny hverdag efter et knust hjerte. Det samme gør sig gældende for Cilla Storm i Søde, røde sommerdrømme. Hendes liv tager en drejning, hun ikke havde set komme, da hun og kæresten brutalt ender det, der skulle have været den store kærlighed. I Søde, røde sommerdrømme beslutter Cilla sig for at starte et nyt og friskt liv – uden hjertesorger.

Hvordan kan man bedst gøre det, er den første tanke, som melder sig hos Cilla Storm. Hun tackler det dog hurtigt, og inden længe har hun fundet et nyt hjem på en idyllisk skærgård uden for Stockholm. Alt er præcis, som det skal være for Cilla i hendes nye liv. Indtil liget af en pige findes i området i Søde, røde sommerdrømme.

Informationer:

Oplæser: Kristine Brendstrup & Mathilde Eusebius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 59 minutter

Søde, røde sommerdrømme: Handling

Søde, røde sommerdrømme lydbog er den første i serien om Cilla Storm, der er en noget anderledes krimiserie end de traditionelle skandinaviske krimiromaner, som vi efterhånden er vant til. Ikke desto mindre er en Cilla Storm krimi også alle siderne værd fordi, den har stadig den solide alvor, som en god kriminalroman skal have. 

Cilla Storm har fundet et nyt hjem i Søde, røde sommerdrømme lydbog gratis, efter hun og kæresten endte i et forfærdeligt break-up. For Cilla var den bedste løsning at finde nye områder så langt væk som muligt, hvilket blev til en skærgård uden for Stockholm. Her kan Cilla starte på en frisk uden dårlige minder, og alt ånder fred og idyl i de smukke omgivelser. Men det ændrer sig alt sammen, da beboerne i området finder en ung pige, der er blevet dræbt. 

Pludselig befinder Cilla sig i centrum af en drabssag i Søde, røde sommerdrømme lydbog, fordi hun sidst så pigen i live. Cilla kan ikke nægte sin hjælp, da hun havde den sidste forbindelse til pigen, og hun bliver hurtigt viklet ind i en sag, der gemmer på flere hemmeligheder og løgne, end Cilla kan holde styr på i Søde, røde sommerdrømme lydbog gratis.

Til at hjælpe med at opklare sagen er det den lokale politimand Adam, som ikke kan slippe for bedrevidende hjælp og gode råd fra en til tider underholdende nabo, Rosie, som Cilla overraskende nok udvikler et fint venskab til. Det er da også venskabet mellem Rosie og Cilla, som bidrager med humoren i Søde, røde sommerdrømme lydbog, som er med til at løfte de til tider dystre sider af krimihistorien.

Om forfatteren: Christoffer Holst

Christoffer Holst har skabt en helt anden krimiserie end, hvad krimilæsere er vant til med bøgerne om Cilla Storm. Indtil videre er fire af disse blevet oversat til dansk, og du kan altså nyde en Cilla Storm krimi til hver af sæsonernes årstider. Om sommeren kan du læse Søde, røde sommerdrømme, til efteråret kan du læse Blå, blå efterårsbølger og til vinter kan du læse Kolde, hvide vinternætter, mens du om foråret kan læse Solskin og parmesan.

Alle fire bøger har fået flotte anmeldelser for at være en underholdende krimi, som alligevel er lidt anderledes end, hvad vi kender til fra andre skandinaviske krimiforfattere.