Lydbøger » Søde skat

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Søde skat Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ebba Mörner & Erina Stene

lydbog og e-bog

Introduktion

Søde skat er den slags fortælling, som ikke burde være nødvendig at fortælle, men som heller ikke er nogen overraskelse i vores samfund. Det starter med at være den smukke historie om to mennesker, der forelsker sig. Udadtil virker alt til at være perfekt, og de er godt på vej til at starte den typiske kernefamilie.

Men som historien i Søde skat også illustrerer, så findes der facader, som man ikke bør kigge bag. Pludselig en dag udvikler den positive og hæsblæsende spontanitet sig til det stik modsatte, og det forelskede par kan nu kun gemme sig bag den smukke facade.

Søde skat er en fortælling om, hvordan den hæsblæsende forelskelse kan gøre de bedste mennesker blinde for en partners sande natur.

Informationer:

Oplæser: Sara Hjort Ditlevsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer

Søde skat: Handling

Søde skat lydbog præsenterer læseren for den tilsyneladende perfekte og velrespekterede videnskabsmand, Mats. I sin omgangskreds er han anerkendt, og hverdagen er ikke overraskende på synderligt mange områder. Læseren får også lov til at stifte bekendtskab med den unge ph-d- studerende, Sarah, som en dag får fejet benene væk under sig.

I Søde skat lydbog gratis møder Mats og Sarah hinanden gennem en datingside. De har præsenteret overfladen af deres personligheder for hinanden, men mere skulle der heller ikke til, før de begge blev hovedkulds forelsket i hinanden. Deres perfekte kærlighedshistorie har fået sin begyndelse i Søde skat lydbog.

For resten af omverden er de det perfekte par. Deres interesser passer sammen, og som videnskabsmand og ph.d-studerende er de lige intellektuelle, og deres følelser vokser dag for dag, som historien i Søde skat lydbog gratis skrider frem. Den ene virker til at være mere forelsket end den anden. Mats er fast besluttet på, at de skal giftes så hurtigt som muligt, og Sarah lader sig blive forført af det perfekte liv, som Mats fremlægger for hende. Da Sarah bliver gravid, er det et lykkeligt øjeblik for dem begge to. 

Nu er de ved at starte deres egen familie, hvorfor de køber drømmehuset til at skabe et hjem til deres familie i Søde skat. Men som hverdagen begynder at finde vejen tilbage og den nye forelskelse aftager i Søde skat lydbog, bliver den nye hverdag mere og mere præget af kontrol. Mats’ tidligere tiltrækkende og stærke handlekraft viser sig pludselig som krænkende, og der går heller ikke lang tid, før den psykiske vold bliver en fast del af hverdagen.

Om forfatteren: Ebba Mörner

Ebba Mörner er en svensk forfatter, som i Søde skat har taget fat på et emne, som mange andre ikke tør skrive om. Søde skat er Ebba Mörners første bog, der er blevet oversat til dansk.

Søde skat er en universel historie, som går igen over hele verden, selvom den ikke burde. Sarah og Mats kunne være et hvilket som helst par, der lader forelskelsen sive ud til fordel for hverdagen. En hverdag, der medbringer en brutal sandhed om den person, der gemmer sig under overfladen.

I Danmark er Ebba Mörner et forholdsvis ukendt navn, og hun har også kun skrevet et par bøger, men det er ikke desto mindre vigtige bøger, der tager fat på samfundskritiske emner.