Lydbøger » Søjler af ild

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Søjler af ild Lydbog

4.1/5

Forfatter: Wilbur Smith

lydbog og e-bog

Introduktion

Søjler af ild er historien om søskendekærlighed, og hvad den kan ende med at koste dem. Theo og Constance har levet hele deres liv isoleret i Indien sammen med deres forældre, men da forældrene dør, ændres deres liv for altid.

Søjler af ild er historien om, hvordan sorg, skyldfølelse og manglende tro kan forme ens liv på godt og ondt. Theo og Constance ender med at leve vidt forskellige liv, og alligevel ender deres veje med at krydse hinanden igen, da verdensbegivenheder begynder at finde vej til dem.

Søjler af ild er endnu en bog i serien om Courtney familien, der strækker sig over årtier og utallige verdensbegivenheder, men som altid har rodfæste i familie.

Informationer:

Oplæser: Thomas Jacob Clausen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 16 minutter

Søjler af ild: Handling

Året er 1754. I Søjler af ild lydbog møder læseren Theo og Constance Courtney. Hele deres barndom har de tilbragt i Indien, hvor de har levet et isoleret børneliv, hvor deres bedste venner har været hinanden. Men alt det ændrer sig i Søjler af ild lydbog, da deres forældre dør og efterlader Theo og Constance tilbage som forældreløse. Efter forældrenes død bliver søskende tvunget til at leve adskilt i Søjler af ild lydbog gratis.

Flere år senere har deres liv udformet sig meget forskelligt. Da der udbryder krig, bliver de to skilt fra hinanden, og må undvære deres bedste ven i mere end tre år, før skæbnen ændrer på deres liv igen. 

Theo har hele tiden været plaget af skyld over for sin søster, som han lovede altid at passe på. Han ender med at finde vej til Nordamerika og en af de mange kolonier. Her bliver han en del af en indianerstamme, hvor han også forelsker og gifter sig med en ung kvinde. Som tiden og krigen udvikler sig, ender det med, at Theo melder sig til hæren for at slås mod Frankrig om de Nordamerikanske kolonier i Søjler af ild lydbog gratis.

Constance ender med at finde sit fodfæste i Frankrig, hvor hun så sig nødsaget til at gifte sig for at kunne forlade Indien. Da hendes ægtemand viser sig at være et dårligt eksemplar, forlader hun ham og rejser til Paris. Her bruger hun al sin skønhed og charme til at manipulere sig til at blive en del af overklassen i hovedstaden i Søjler af ild lydbog.

I krigen mellem de engelske, franske og indianske tropper bliver Theo taget til fange, og Constance haster afsted for at hjælpe sin bror.

Om forfatteren: Wilbur Smith

Wilbur Smith debuterede med sin første roman, Når løven jager, tilbage i 1964. Den blev hurtig en kæmpe succes på verdensplan, og der gik ikke lang tid, før han droppede sit arbejde i skattevæsenet for at dedikere sit arbejdsliv til at være forfatter.

Søjler af ild er den 18 bog i serien om familien Courtney, der startede tilbage i 1964 og siden har fået fortalt sin historie på tværs af 20 bøger. Siden sin debut er mange af Smiths bøger blevet oversat til mere end 25 sprog, og han har solgt langt mere end 120 millioner eksemplarer over hele verden.

I november 2021 døde Wilbur Smith i sit hjem i Australien i en alder af 88.