Lydbøger » Sol over strandpromenaden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sol over strandpromenaden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jenny Colgan

lydbog og e-bog

Introduktion

Sol over strandpromenaden er en historie om at finde sig selv midt i en periode fyldt med stor sorg. At miste en bedsteforælder kan være hårdt, men for Marisa Rossi føles det næsten som enden på mange ting i hendes liv. Hun prøver forgæves at bevæge sig videre i livet, præcis som hendes omgangskreds har gjort det, hver gang livet har budt dem en udfordring.

Men i Sol over strandpromenaden er det som om, at Marisa har brug for mere end bare at tænke sig til en hverdag uden sorg. Hun har brug for en ny baggrund og nye udfordringer i et miljø, der ikke konstant vil minde hende om den bedstefar, hun aldrig kommer til at se igen.

Informationer:

Oplæser: Katrine Jenne
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 50 minutter

Sol over strandpromenaden: Handling

Sol over strandpromenaden lydbog tager læseren med tilbage til det søde bageri, der stadig ligger på strandpromenaden og hvor enhver hjertesorg nemt kan transformeres om til hjertevarme.

Denne gang er det Marisa Rosso, der skal forsøge at overkomme sin sorg over at have mistet sin bedstefar. At miste en bedsteforælder burde ikke være så livsændrende, det sker jo for alle og enhver. Alligevel kan Marisa ikke give slip på den kæmpe sorg, der har overtaget bedstefarens plads i hendes liv i Sol over strandpromenaden lydbog gratis.

I et forsøg på at komme om på den anden side af sin sorg, vælger hun at flytte fra Italien og til en lille by syd for Cornwall. Her er det Marisas håb, at hun kan fortsætte med sit arbejde i fred og ro, mens hun forsøger at finde tilbage til, hvem hun er i denne periode af sit liv i Sol over strandpromenaden lydbog. Hun arbejder med at håndtere bryllupper, fødsler og andre livsvigtige begivenheder for alle andre end hende selv. Midt i det hele er det som om, at livet har valgt at forbigå hende, mens hun kategoriserer det for alle andre.

Hendes forsøg på at søge fred og ro i England i Sol over strandpromenaden lydbog gratis lykkedes dog ikke som planlagt. På den lille ø er der langt mellem øjeblikkene af fred og ro, især når man har en russisk nabo, der tit underviser på klaver og naboer, der er nysgerrige som nogen overhovedet kan være. For slet ikke at tale om det lokale bageri, der mildest talt godt kunne bruge en hjælpende hånd i Sol over strandpromenaden lydbog.

Om forfatteren: Jenny Colgan

Hvis du er i humøret til en hjertevarm og til tider ret romantisk historie, kan du roligt hive fat i en hvilken som helst bog af Jenny Colgan. Langt de fleste af hendes bøger er fyldt med samme hjertevarme, som Sol over strandpromenaden, og resten af bøgerne i serien om det lille bageri har. Sol over strandpromenaden er den fjerde bog i serien om det lille bageri ved stranden, som hver fortæller en rørende historie, der ikke er til at give slip på.

Jenny Colgan har skrevet mange andre romantiske serier, og langt de fleste er også oversat til dansk, hvorfor du nemt kan se frem til, hvilken Colgan bog, der skal være dit næste valg.