Lydbøger » Soldier Blue

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Soldier Blue Lydbog

4.4/5

Forfatter: Lotte og Søren Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

Soldier Blue er tiende og sidste bind i serien om efterforskeren Konrad Simonsen. En nyfødt baby skydes og dræbes af et riffelskud på en fredelig og idyllisk villavej i Liseleje i Nordsjælland, og det er nu op til chefkriminalinspektør Konrad Simonsen fra Drabsafdelingen i København at løse denne sidste og afsluttende mordgåde i Soldier Blue lydbog.

I løbet af romanen lærer vi den virkelige Soldier Blue at kende. Det vise sig, at hun er en kvinde ved navn Käte. Men har Käte mon skudt og dræbt et spædbarn med vilje? Hvis du er vild med Konrad Simonsen-serien og har lyst til at læse en god krimi med et kendt persongalleri, så er Soldier Blue helt sikkert noget for dig. Du kan lytte til Soldier Blue lydbog gratis her.

Informationer:

Oplæser: Karsten Pharao
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 57 minutter

Soldier Blue: Handling

En nyfødt baby dør i Liseleje, da et projektil affyret fra flere hundrede meters afstand rammer et hus på en ganske almindelig villavej. Men hvem er interesseret i at dræbe en baby? Mordet ligner et professionelt attentat, og derfor må det undersøges nærmere. Efterforskeren Konrad Simonsen og hans team bliver sat på sagen. Det viser sig, at projektilet er hjemmelavet og skabt til at dræbe.

I Soldier Blue lydbog møder vi hovedpersonen Käte. Käte har lige fra barnsben været omringet af skydevåben. Hendes far er nemlig bøssemager. At Käte skulle blive en lejemorder ligger således næsten i kortene. Hun går efter klassiske “bad guy”-typer, der fortjener at dø – i hvert fald i Kätes hoved. Men hvordan kan en uskyldig baby have fortjent at dø på en så brutal måde?

Udover den barske mordgåde følger vi også Konrad Simonsen og hans sidste tid som chefkriminalinspektør. Hvordan skal man finde sig til rette i et liv som pensionist efter et langt liv som politibetjent og efterforsker? I Soldier Blue får vi bundet knude på Konrad Simonsens liv på samme tid som den sidste mordgåde løses.

Soldier Blue lydbog er 10. og sidste bind i serien om Konrad Simonsen. Rækkefølgen på de 10 bind er som følger:

– Svinehunde (2010)
– Alting har sin pris (2010)
– Ensomme hjerters klub (2011)
– Pigen i Satans Mose (2012)
– Den sindssyge polak (2014)
– Elskede Heidi (2015)
– Mørkemanden (2016)
– To små piger (2017)
– Mirakelbarnet (2018)
– Soldier Blue (2019)

Hvis du med glæde har fulgt Konrad Simonsen gennem de første ni romaner, kan du finde og lytte til Soldier Blue lydbog gratis her på siden.

Om forfatterne: Lotte og Søren Hammer

Soldier Blue er skrevet af forfatterne Lotte og Søren Hammer, der er søskende. Udover den 10 bind lange krimiserie om efterforskeren Konrad Simonsen er krimisøskendeparret kendt for den 5 bind lange historiske spændingsserie Venner og Fjender. I Vender og Fjender følger man en dansk-jødisk kvinde fra København og en dansk-tysk mand fra Grænselandet. Vi hører om deres oplevelser igennem 2. Verdenskrig fra 1939 til 1945.

I 2016 udgav Lotte og Søren Hammer deres første roman, der ikke var en krimi. Titlen på denne roman er Rosa. Udover Rosa og en lang række krimier har Hammer-søskendeparret deltaget i en lang række krimiantologier i løbet af årene.