Lydbøger » Solgt

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Solgt Lydbog

4.6/5

Forfatter: Vera Efron

lydbog og e-bog

Introduktion

Solgt er en forfærdelig, men alligevel sandfærdig fortælling om, hvordan håbet og troen på det bedste i mennesker kan resultere i frygtelige situationer. Natasja bliver født i Rusland. Det er ikke ligefrem gyldne vilkår, hun bliver født ind i. Rusland har sine svære tider, og efter at være vokset op i en fattig lille landsby, drømmer Natasja konstant om et bedre liv.

Solgt er Natasjas personlige historie om et liv, der havde udsigt til at være så smukt, men endte med at være noget helt andet. Solgt er en skræmmende fortælling om et liv, som mange piger desværre stadig ender i, uden nogen som helst styrke til at slippe ud af det igen. Netop derfor er den også vigtig at få frem i lyset sammen med hele Natasjas historie.

Informationer:

Oplæser: Sara Hjort Ditlevsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 41 minutter

Solgt: Handling

Solgt lydbog er historien om Natasja, men også mange andre pigers historie. Natasja er fra Rusland, og livet hos hendes familie er ikke ligefrem drømmelivet. Natasja kunne på mange områder være en hvilken som helst russisk pige, der drømmer om et bedre liv. For Natasja er uden tvivl ikke den eneste pige på 17 år, som drømmer om et bedre liv, end det fattige liv hun er vokset op i. Med håb i hjertet flytter unge Natasja til Sankt Petersborg. 

Solgt lydbog gratis fortæller historien om håbefulde Natasja, der drømmer at studere på universitetet i Sankt Petersborg. Desværre bliver hun aldrig optaget til sit drømmestudie. Uden nogen anden form for baggrund søger Natasja det ene job efter det andet, men intet lykkedes for hende. Indtil den dag hvor et tilbud lyder næsten for godt til at være sandt.

Natasja burde vide bedre, men omstændighederne er imod hende, og modvilligt lokkes hun til at tage imod et tilbud, som lover hende en stilling som barnepige i Sverige. Solgt lydbog lægger ikke skjul på, at den slags lokkemad er gentagende i det miljø, som Natasja desværre ender med at blive suget ind i. Den frihed, som Natasja troede hun skulle opnå i Sverige, bliver revet væk under benene på hende, og hun ender i sit værste mareridt.

Solgt lydbog gratis fortæller om Natasjas liv, hvor hun gentagende gange bliver solgt til den ene fremmede mand efter den anden. Det er et liv med fysisk vold og uanede mængder af psykisk terror. Men Natasja nægter at give op. Solgt lydbog er også en inspirerende fortælling om en kvinde, som ikke giver op i kampen om at finde det bedre liv.

Om forfatteren: Vera Efron

Vera Efron er født i Rusland, men hun var en af de heldige, som rent faktisk fandt det bedre liv i Sverige, hvorfor hun nu også giver stemmer til alle dem, som det ikke lykkedes. Vera Efron har skrevet flere bøger, der tager udgangspunkt i virkelige historiske begivenheder, som har relation til hendes hjemland, Rusland.

Solgt er hendes seneste biografiske fortælling om Natasja, som kunne være en hvilken som helst russisk, ung og naiv pige. Det er en barsk fortælling om, hvordan et enkelt individ kan slå alle odds og bryde ud af et liv som sexslave. For til trods for de mange former for terror, som Natasja lever med i den tid, formår hun rent faktisk at organisere sin egen flugt. Hvorfor læseren i dag kan lære mere om det i Solgt.