Lydbøger » Solo

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Solo Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jesper Stein

lydbog og e-bog

Introduktion

Solo er skrevet af den danske forfatter samt journalist Jesper Stein. Forfatterens inspiration til at skrive krimiromaner stammer fra hans erfaring inden for journalistikkens verden, da han i en årrække hos Jyllands-Posten arbejde med kriminalsager.

En investeringsbank arbejder med velhavende individer, og bankens sikkerhedsrådgiver er Axel Steen. Han får også en ide om, at der er noget galt, og han har ret. Diskret skal han nu løse opgaven, uden nogens indblanding.

Samtidigt er Vicky Thomsen på sporet af en morder, da en yngre indvandrer bliver fundet dræbt. Der er dog ingen der vil kommunikere med politiet, så hun bliver nødt til at søge hjælp hos gamle bekendte.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 6 minutter

Solo: Handling

Jesper Stein har med sin krimiroman Solo igen uddybet den krimifyldte samt skæbnesvangre verden, som Axel Steen lever i. Solo er sjette værk i serien om Axel Steen, og i dette værk kommer man igen tættere på denne centrale person og hans job som sikkerhedsrådgiver. Lyt med fordel til Solo lydbog gratis i dag, og hør nærmere om de skæbnesvangre sager, som splitter både venskaber samt lande.

I Solo lydbog får man som læser en klar ide om hvad der foregår ude i den virkelige verden. Danmark er delt i to vande, hvor mennesker med rigdom står på den ene side, og mennesker i fattigdom og problemer står på en anden side. De rige undgår diskret reglerne, og sætter såmænd også deres egne regler, mens de fattige efterlever uretfærdige omstændigheder.

Ved at lytte til Solo lydbog hører man, at Axel er en sikkerhedsrådgiver for en bank, der investerer velhavende individers beholdninger. Her opdager han såmænd også, at der er en medarbejder der har svindlet. Axel skal nu diskret tage sig af sagen, uden nogen individer eller foreninger får en indblanding i sagen, og specielt ikke myndighederne skal indblandes. Men dette er kun begyndelsen på en række begivenheder, der for alvor kommer til at sætte Axel på en retfærdigheds prøve.

Man hører også i Solo lydbog at der er krig i Syrien. Dette medfører et utal af flygtninge, der strømmer hen over grænserne. I en bydel bliver en yngre person med anden etnisk baggrund fundet dræbt, og Vicky Thomsen bliver sat på sagen. Offeret var i bandemiljøet, og ingen vil tale om sagen. Derfor kontakter hun sin gamle mentor Axel, men han er måske ikke til nogen hjælp.

Om forfatteren: Jesper Stein

Jesper Stein er født i Danmark i midten af 1960’erne, og Jesper Stein er en vellidt forfatter samt journalist. I 1996 afsluttede han sit studie inden for journalistik, og herefter påbegyndte han sin lange karriere inden for journalistik. Journalisten arbejdede nemlig i en årrække for Jyllands-Posten, hvor hans arbejdes hovedområde omhandlede krimisager i både ind- og udlandet. Politi og retsvæsenet fokuserede han derfor meget på som journalist, men dette er også hvad hans forfatterskab er præget af.

Forfatteren er kendt for at skrive romaner, der tilhører krimigenren. Blandt andet har han skrevet serien om Axel Steen. Ved at læse krimiromanen Solo, kan man komme nærmere på Axel Steen. Man kan desuden lytte til Solo lydbog gratis.