Lydbøger » Solsøsteren

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Solsøsteren Lydbog

4.7/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Lucinda Rileys serie om De syv søstre har taget verden med storm, og i Solsøsteren er det sjette gang, at læseren får en rørende fortælling om en af de fabelagtige D’Apliése søstre.

I Solsøsteren er turen kommet til Electra, som bliver betragtet som den smukke søster. Indtil nu har læseren fået historien for alle hendes andre søstre, men nu er det Electras tur til at fortælle sin historie. Det bliver en historie, der tager læseren med på en følelsesladet rejse rundt i hele verden. Fra den aktive og til tider hektiske atmosfære, der hersker på Manhattan og hele vejen til de åbne og rolige sletter i Afrika. Electras historie er klar til at blive fortalt og forføre læseren i Solsøsteren.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 23 timer og 31 minutter

Solsøsteren: Handling

Den smukke søster, Electra D’Apliése, lader til at have det perfekte liv i Solsøsteren lydbog. Hun lever det tilsyneladende perfekte liv på Manhattan i New York, hvor hun lever på berømmelsens smukke vinger i sin karriere som model. Hun mangler ikke noget, for livet som topmodel betaler godt. 

Alligevel er der intet i Electras liv, som er så perfekt, når der bliver kigget godt efter i Solsøsteren lydbog gratis. Det krævede et brud med sin kæreste, før Electra kunne begynde at indse de fejl og mangler, som hendes liv var fyldt med. Da nyheden om døden på hendes adoptivfar når hende i Solsøsteren lydbog, går hele Electras verden i stykker.

Electra vælger at drukne sine sorger i fremmede mænd og kemiske og mystiske stimulanser. Hendes perfekte liv er blevet omvæltet, og nu leder hun efter en vej ud på den anden side i Solsøsteren lydbog gratis. Da hun en dag modtager et brev, med beskeden om, at hun har en bedstemor, viser det sig at være den vej om på den anden side af sorgen, som Electra har brug for.

Tilbage i 1939, næsten halvfjerds år før alt dette, begiver en ung kvinde sig fra New York og til Kenya med et knust hjerte. Her finder hun et nyt hjem hos sin gudmor. Men ikke lang tid efter er den unge kvinde, Cecily, atter blevet gift til et udadtil perfekt liv. Men et øde hus og en fraværende mand er ikke det perfekte liv, og en dag får Cecily et løfte, som kommer til at ændre hendes liv for evigt i Solsøsteren lydbog.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley er en verdenskendt og bedst sælgende forfatter, som har solgt sine bøger i mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Hendes bøger er blevet oversat til mere end 30 forskellige sprog. Hendes serie om De syv søstre er nok den serie, som hun er mest kendt for. Det er også den serie, som er ansvarlig for at have solgt tæt på halvdelen af den samlede mængde bøger, som Riley har skrevet.

Solsøsteren er den sjette historie om de søstres fortælling, der er blevet en verdenssucces ulig noget andet, man kan forestille sig. Serien er så populær, at halvdelen af verden gik i chok, da Lucinda Riley døde i sommeren 2021, inden hun havde nået at skrive serien helt færdig. Heldigvis fandt hendes forlag en løsning i samarbejde med Rileys søn.