Lydbøger » Solstorm

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Solstorm Lydbog

4.1/5

Forfatter: Åsa Larsson

lydbog og e-bog

Introduktion

Solstorm er den første bog i en ny spændende krimiserie fra Åsa Larsson. Har du læst andre bøger fra Åsa Larsson, ved du godt, hvad du kan se frem til i denne nye krimiserie.

Solstorm er introduktionen til Rebecka Martinsson, som er lidt af en arbejdsnarkoman. Hun arbejder alt for meget, men har alligevel altid tid til venner og familie, så snart de melder, at de har brug for hende. Dette gør sig gældende i historien i Solstorm, hvor en barndomsveninde rækker ud til Rebecka med et råb om hjælp.

Solstorm er en spændende første bog i en serie, hvor der allerede bliver lagt op til mange flere besværlige sager for juristen Rebecka Martinsson.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 43 minutter

Solstorm: Handling

Solstorm lydbog foregår i det nordligste af Sverige, hvor nordlyset er en del af dagligdagen. Der er storm i vinden, og det eneste der umiddelbart kan bryde det dunkle vintermørke, det er nordlyset. Over byen Kiruna vandrer nordlyset som en aflang drage, mens kirken i byen snart bliver centrum for al utænkelig opmærksomhed i Solstorm lydbog gratis.

Midt i altergangen i Kraftkildens kirke finder Sanna Strandgård en dag sin bror. Han er tydeligvis blevet myrdet på meget brutal vis, og vedkommende har efterfølgende lemlæstet broderens krop. Viktor Strandgård var den åndelige leder for menigheden, og Sanna kan ikke finde ud af, hvorfor nogle ville myrde ham. Hun rækker ud til sin barndomsveninde, Rebecka Martinsson, som meget modvilligt, vender hjem til Kiruna fra Stockholm i Solstorm lydbog.

Rebecka forlod Kiruna under grumme omstændigheder for flere år tilbage, og det er kun for at hjælpe sin veninde, at hun kunne finde på at vende tilbage. For Rebecka er godt klar over, at Sanna har brug for hjælp til at overkomme den skygge af skyld, der har oversvømmet hende, mens politiet undersøger sagen alle de forkerte steder i Solstorm lydbog gratis.

Det går dog snart op for Rebecka, at den eneste måde hende og Sanna kan komme til bunds i Viktors mord, er ved at genleve det mørke, som Rebecka rejste fra i første omgang i Solstorm lydbog. 

For Rebecka og Sanna bliver det et dyk ned i fortiden, der er fyldt med bedrag. Alt sammen med henblik på at konfrontere en morder med dystre motiver, som ingen kan forudse.

Om forfatteren: Åsa Larsson

Med Solstorm vender Åsa Larsson selv hjem til sin barndomsby. Selvom hun i sin tid blev født i Uppsala i Sverige, voksede hun op i den lille by Kiruna. Det er heller ikke det eneste, som Larsson har til fælles med Rebecka Martinsson. Før Larsson blev forfatter på fuld tid, var hun også jurist.

Solstorm er den første i serien om Rebecka Martinsson, der i alt dækker over seks bøger. Det er en af de klassiske og gode skandinaviske krimiserier, som har lige præcis den rette mængde spænding og drama, som en god krimi skal have. Hvis du har læst krimier af Viveca Sten eller Helene Tursten før, kan du roligt prøve en krimi af Åsa Larsson.