Lydbøger » Som man sår

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Som man sår Lydbog

4.3/5

Forfatter: Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt

lydbog og e-bog

Introduktion

Historien om Sebastian Bergman fortsætter i den syvende bog i serien om Bergman. Der er gået nogle år siden Bergmans prøvelser i den forrige bog, men opgaverne bliver ved med at melde sig hos Rejseholdet i Som man sår.

I Som man sår bliver Bergman og resten af holdet virkelig sat på prøve med en sag, som udadtil ikke har nogle spor overhovedet at gå efter. Hvilket betyder, at alle er mistænkte, og alle er mulige nye ofre. Bergmans forhåbning om at kunne trække sig mere tilbage i en mere rolig tilværelse, bliver forpurret gang på gang af nye sager, der ikke kan blive løst uden hans hjælp. I Som man sår må han igen træde tilbage i gamle roller for at opklare sagen, før det er for sent.

Informationer:

Oplæser: Niklas Falk
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 14 minutter

Som man sår: Handling

I Som man sår lydbog er der gået tre år, siden Bergman sidst var på en betydelig sag. Rejseholdet, som han altid har været tilkoblet, har siden da fået en ny chef, og måske er det derfor, at Bergman også har valgt at trække sig lidt tilbage. Det nye sammensatte hold i Rejseholdet får en yderst presserende opgave for sig, som tager mere og mere til i Som man sår lydbog gratis. Samfundet er tydeligt påvirket af den skarpskytte, som har set sig sur på omverden. Det har indtil nu resulteret i tre mord, og intet tyder på, at gerningsmanden er færdig i Som man sår lydbog.

Politiet og Rejseholdet i Karlshamn har intet at gå efter for at fange gerningsmanden. Han har hver gang formået at slå til uden et eneste vidne, og der er endnu intet, der kobler ofrene sammen. Det betyder også, at alle beboere i byen kan være det næste offer.

I Som man sår lydbog gratis har Sebastian Bergman truffet et valg om at trække sig mere tilbage fra det travle arbejdsliv. Han er blevet morfar, og det betyder andre prioriteter for hans arbejdsliv, som han nu har skåret ned til deltid. Den rolige tilværelse bliver dog vendt på hovedet, da en sørgende mand kontakter ham. Manden er stadig påvirket af tsunamien, der frarøvede ham hans hustru.

I Som man sår lydbog er der folk, der forsøger at løbe fra fortiden, men fortiden vil ikke rigtig give slip. Spørgsmålet er, hvor langt folk er til at gå for, at hemmeligheder ikke kommer frem i lyset.

Om forfatteren: Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt

Som man sår er endnu en spændende krimi fra forfatterne Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt. De har formået at skabe en virkelig medrivende krimifortælling om Sebastian Bergman, der går igen i alle bøgerne i serien. 

Serien om Bergman er så populær, at den også er blevet lavet til Tv-serie i Sverige, som også er blevet godt modtaget. Det ligger også ganske naturligt, at bøger af Hjorth og Rosenfeldt bliver lavet til Tv-serier, eftersom Hjorth også tidligere har skrevet TV- og filmmanuskripter.

Hvis du er fan krimier i stil med Jussi Adler-Olsens krimier, kan du roligt give dig i kast med serien om Sebastian Bergman.