Lydbøger » Som pesten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Som pesten Lydbog

4.7/5

Forfatter: Hanne-Vibeke Holst

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvordan reagerer vi i tilfælde af en krisesituation? Hvordan bør vi reagere, når en kraftfuld virus med ødelæggende kraft banker på døren til vores samfund? Hvad skal vi som mennesker gøre, når vi har at gøre med en virus, der har potentiale til at slå millioner af mennesker ihjel?

Dette er nogle af de spørgsmål, som Som Pesten af Hanne-Vibeke Holst beskæftiger sig med. Følg med i den hæsblæsende fortælling omkring en aktuel og realistisk krisesituation i Som Pesten.

Holst har gjort et grundigt forarbejde for at sikre sig, at indholdet i bogen er realistisk. Du kan lytte til denne fortælling i Som pesten lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 27 timer og 30 minutter

Som pesten: Handling

Hanne-Vibeke Holst er forfatteren til Som Pesten. Bogen omhandler et af verdens mest skrækkelige sygdomsscenarier. Romanen er ikke mindre end 682 sider lang. Det er derfor en stor fortælling, som vi skal omkring. Som Pesten omhandler et virusudbrud med H7N9-influenza. I Som pesten lydbog kan vi grundlæggende lære om, at virus spredes meget hurtigt. På relativt kort tid bliver det derfor til en verdensomspændende pandemi. Denne pandemi medfører mange hundredetusinde ofre på sin vej.

I løbet af romanen Som Pesten følger vi hovedpersonen ved navn Karoline Branner. Branner er en ung og arbejdsom læge fra Danmark. Hun er også koordinator i en afdeling for bekæmpelse af pandemien. Denne afdeling hører under WHO.

Vi følger generelt Karoline Branners ihærdige arbejde for WHO i Som Pesten lydbog. Her sørger hun for, at vi får den nødvendige vaccine fremstillet. Dog bliver vi som læser også introduceret til andre karakterer og sidehandling undervejs i de mere end 600 sider. For eksempel er der fokus på balancegangen mellem familie- og arbejdsliv.

Fortællingen i Som pesten foregår ikke hele tiden i det samme tempo. Som læser vil man opleve øjeblikke, der er højdramatiske, medrivende og spændende. Der vil dog også være perioder, hvor der er fokus på stille familieøjeblikke.

Giv dig i kast med Som pesten lydbog gratis. Herved kan du høre mere om Hanne-Vibeke Holsts udlægning af, hvad der sker, når en pandemi står for døren. Herunder særligt, når denne pandemi truer millioner af menneskeliv.

Følg med i den ambitiøse fortælling i Som pesten lydbog, som Hanne-Vibeke Holst har gjort tilgængelig for os.

Mediernes anmeldelser:

"Energisk og uafviseligt underholdende katastroferoman ". 4 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"En muskuløs spændingsroman ". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Hanne-Vibeke Holst

Hanne-Vibeke Holst er en dansk forfatter og journalist. Hun har udgivet en lang række værker. Disse dækker blandt andet over Som pesten, Til sommer, Nattens kys, Kongemordet og Dronningeofret.

Holst har modtaget flere priser for sine værker. En af priserne er De Gyldne Laurbær i 2009 for sin udgivelse af Dronningeofret.

Hanne-Vibeke Holst har også skrevet børnebøger, der har udmærket sig i form af priser. Hun har nemlig modtaget BMF’s Børnebogspris.

Holst er generelt glad for en skrivestil, der tager udgangspunkt i moderne kvinders liv, eller som har stærkt politisk indhold. Som pesten bryder ikke med dette. Den fortsætter nemlig med en stærk kvinde i hovedrollen og politisk indhold, som Hanne-Vibeke Holst generelt er glad for.