Lydbøger » Som Sørine læser Bibelen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Som Sørine læser Bibelen Lydbog

4.3/5

Forfatter: Sørine Gotfredsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du interesseret i at forstå nogle af grundstene til hvorfor vi er som vi er i dag? Og er du interesseret i Bibelen, men lysten til at tvinge sig igennem den store bog er der måske ikke? Så kan løsningen meget vel være Som Sørine læser Bibelen lydbog. Bogen byder på megen lærdom, som man sagtens kan bruge i dag.
Sørine Gotfredsen har gennem bogen et opgør med hendes veninde, Rose, som mener, at alt er relativt. Det mener Sørine ikke – hun mener veninden Rose og os læsere vil forstå det, hvis vi læser Bibelen, hvilket man indirekte gør ved at høre Som Sørine læser Bibelen lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Anne Kjær
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 8 timer og 31 minutter

Som Sørine læser Bibelen: Handling

“Som Sørine læser Bibelen” er en velskrevet bog, der formår at fange læseren, og Sørine har en fortællerglæde, der gør det svært at lægge bogen fra sig. Sørine har med Som Sørine læser Bibelen lydbog bevist at hun har læst, forstået og haft en oprigtig interesse i at forstå den store bog, som så meget af vores vestlige kultur bygger på.
Gennem Sørines analyse af Bibelen bliver det tydeligt, at det er en bog, der skal fortolkes – og at ikke alle mennesker vil fortolke den ens.
Gennem 10 velskrevne og skarpe kapitler tager Sørine med Som Sørine læser Bibelen lydbog læserne med gennem både Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente – og hendes valg af overskrift til hvert kapitel fortæller os noget om, at fortolkning er en stor del af Bibelen, hvilket man måske ikke ofte skænker en tanke, selvom Bibelen på mange måder præger os særdeles meget i dag.
Enhver person bør kende Bibelen. Du behøver ikke kunne recitere den fra ende til anden, men noget så vigtigt som Bibelen, bør man sætte sig ind i, for at forstå hvad vores samfund bygger på. Med “Som Sørine læser Bibelen”, behøver du dog ikke at åbne den store bog – men du kan blot nøjes med at lytte til Sørines fantastisk skarpe og dragende analyse af den.
Så er du interesseret i at forstå hvad der binder Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente sammen, og hvad profeter, konger, lov og dommere har – og har haft – af betydning, er dette et oplagt valg for dig. Er du interesseret, så er det også muligt at høre Som Sørine læser Bibelen lydbog gratis online.

Om forfatteren: Sørine Gotfredsen

Forfatteren Sørine Gotfredsen, som står bag “Som Sørine læser Bibelen” er kendt for hendes analyser af dansk kultur og vores samfund – og hun er ikke bange for at sige sin mening, også selvom det måske ikke er den mest populære mening altid. Sørine Gotfredsen kan skrive meget på CV’et – hun er bl.a. Præst, debattør, forfatter og journalist.
Sørine Gotfredsen er også kendt for hendes andre værker. Af disse kan nævnes “Fri os fra det onde” (2017), “Løft blikket – nåde i narcissismens tid” (2015) og “At leve med Kierkegaard” (2013). Ligesom hendes andre værker, har anmelderne også taget godt imod “Som Sørine læser Bibelen”.