Lydbøger » Sommerfugleværelset

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sommerfugleværelset Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lucinda Riley

lydbog og e-bog

Introduktion

Forfatteren til serien om De syv søstre kan meget mere end at skrive om dem. I Sommerfugleværelset brillerer Lucinda Riley med en fortælling, der centrerer sig om et hus fyldt med hemmeligheder. Sommerfugleværelset er historien om en familie, hvor alle har deres problemer i livet, men en ting binder dem konstant sammen. Det er den unægtelige kærlighed, som aldrig ruster mellem hele familien.

Sommerfugleværelset er en enkeltstående og unik historie fra en fantastisk forfatter, som gang på gang formår at skrive, så følelserne blomstrer om kap med hinanden. Sommerfugleværelset er ingen undtagelse, og læseren vil blive rørt af familien Montague og de hemmeligheder, som nu truer med at komme frem i lyset.

Informationer:

Oplæser: Karen Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 44 minutter

Sommerfugleværelset: Handling

Sommerfugleværelset lydbog er historien om en fødselsdag. Det er Posy Montague, som er ved at hale ind på hele 70 år. Posy har tilbragt alle sine år på en eneste adresse. Admiral House er hendes elskede barndomshjem, hvor hun stadig bor, og hun kunne ikke drømme om at flytte fra det. Det er her alle minderne er om hendes barndomsår i Sommerfugleværelset lydbog gratis.

Admiral House var stedet, hvor hun fangede sommerfugle med sin far, og hvor hun som voksen selv opfostrede sine børn. Huset er fyldt med mange gode minder, men tiden er også ved at indhente både huset og Posy, og det er ved at være på tide at træffe nogle svære valg. Huset står ikke lige så stærkt og flot som for halvtreds år siden. Til trods for Posys mange arbejdstimer i den smukke have, kan det ikke ændre på, at huset forfalder. Tæt på sin halvfjerdsårsfødselsdags må Posy erkende, at det er på tide at sætte familiehuset til salg i Sommerfugleværelset lydbog.

Men børnenes valg i livet komplicerer tingene yderligere for Posy. Den ene søn, Sam, har fejlet som forretningsmand, og det betyder, at han og konen Amy lever i usle vilkår. Den anden søn, Nick, er på vej hjem efter et årti i Australien uden at have et konkret hjem at vende tilbage til i Sommerfugleværelset lydbog gratis. For at gøre tingene endnu mere kompliceret, vender fortiden tilbage i form af en gammel flamme. Freddie knuste Posys hjerte, da de begge var i 20erne, men nu vil han genoptage forbindelsen. Ingen i familien Montague er forberedt på den hemmelighed, som Freddie og Admiral House gemmer på i Sommerfugleværelset lydbog.

Om forfatteren: Lucinda Riley

For langt de fleste vil navnet Lucinda Riley være synonymt med serien om De syv søstre. Det er uden tvivl også de bøger, som hun har solgt flest af på verdensplan. Men som Sommerfugleværelset beviser, har hun også andre historier, der er lige værdige til at blive fortalt.

Hvis du har fået lyst til at læse flere enkeltstående historier fra Lucinda Riley, kan du altid fortsætte med Lavendelhaven eller Kærlighedsbrevet. Eller du kan begynde på serien om De syv søstre, som trods Rileys død alligevel får sin afslutning med hjælp fra Rileys søn.

Fælles for alle Lucinda Riley bøger er de følelser, som der er lagt i historien, og som læseren bliver revet med af.