Lydbøger » Sort daggry

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sort daggry Lydbog

4.2/5

Forfatter: Thomas Rathsack

lydbog og e-bog

Introduktion

Sort daggry bringer læseren tilbage i felten med jægersoldaten Michael Plessner, der endnu engang bliver ansvarlig for en stor sag, der kan betyde liv og død for flere tusinde mennesker. Plessner bliver inddraget i en sag, der har spor tilbage til Al Qaida, og han må arbejde hurtigere, end tiden er til det.

Sort daggry er den anden historie om Plessner, og det etablerede hold han samarbejder med for at løse problemer i krigsområder, som ingen andre ser ud til at kunne klare.

Ikke nok med at Al Qaida ser ud til at være på banen igen, skal Plessner også håndtere terrorgruppens allierede i Somalia, hvor en dansk familie er blevet taget som gidsler i Sort daggry.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 15 minutter

Sort daggry: Handling

Sort daggry lydbog starter ganske fredeligt med en sjov dykkerferie for en far og hans datter. I den nordlige del af Kenya er de to taget på ferie, men andre mennesker har planer for dem, og for resten af verden ser det ud til, at de to omkom på ferien. Indtil Forsvarets Efterretningstjeneste ved et heldigt tilfælde opdager, at faderen og datteren muligvis stadig er i live. De er blot blevet kidnappet af Al Qaidas allierede i Somalia.

Faderen i Sort daggry lydbog gratis er en af de bedste professorer i mikrobiologi, og han bliver tvunget til at producere en biobombe, som skal indeholde en altødelæggende virus. Al Shabaab, de somaliske terrorister, planlægger at detonere bomben i en af de europæiske storbyer. Det er ikke længere kun professorens og datterens liv, der er på spil. Panikken breder sig gennem hele Europas forsvar, mens flere tusinde menneskeliv er uvidende om den fare, der truer dem i Sort daggry lydbog.

Det bliver Michael Plessners opgave at befri gidslerne og dermed også forhindre terroristernes plan. Plessner er forberedt på opgaven, det er den slags opgave, han er trænet til, og han sammensætter et hold, der er forberedt i samme stil.

Dybt inde i Somalia i Sort daggry lydbog gratis haster Plessner afsted med tiden som sin farligste modstander. Plessner og hans team får hjælp af den lokale milits, og med lidt held og godt lederskab fra Plessners side, ender det med, at teamet til sidst står overfor Al Qaida endnu engang. 

Nerverne sidder uden på trøjen, som sagen spidser til, og Plessner må træffe nogle hårde valg i Sort daggry lydbog.

Om forfatteren: Thomas Rathsack

Thomas Rathsack kom i offentlighedens søgelys, da han kom med bogen Jæger, der havde en masse oplysninger, som Efterretningstjenesten ikke mente passede til resten af offentligheden. Det endte også med, at Rathsack mistede sit militære arbejde på baggrund af denne bog. Rathsack valgte senere at bruge sin viden fra militæret til at skabe serien om Michael Plessner.

Sort daggry er den anden bog i serien om Michael Plessner, der til dato er på i alt seks bøger. Hver bog er en nervepirrende historie om de efterforskninger og missioner, som Plessner bliver ansvarlig for. Det er tydeligt, at Rathsack trækker på sine egne erfaringer i hver bog på hver sin måde.