Lydbøger » Sort land

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sort land Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ahmad Mahmoud

lydbog og e-bog

Introduktion

Sort Land (2015) er den dansk-palæstinensiske forfatter Ahmad Mahmoud indspark i en vigtig samfundsdebat. Bogens hovedtema er integration og indvandring, og Mahmoud er ikke bange for at tage bladet fra munden. Bogen er et opråb – ikke mindre til andre unge muslimer, der ligesom Mahmoud selv kunne have glæde af at bryde med de magtstrukturer, der stadig findes i de såkaldte parallelsamfund i dagens Danmark.

Sort Land lydbog er en kortere bog på 138 sider. Som lydbog får du glæde af Ahmad Mahmoud fortælling i 4 timer. Bogen er oplæst af Claus Vedel. Du kan få adgang til Ahmad Mahmouds tankevækkende fortælling i Sort Land lydbog gratis ved at følge linkene her på siden. God fornøjelse!

Informationer:

Oplæser: Claus Vedel
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 3 timer og 58 minutter

Sort Land: Handling

Sort Land er den dansk-palæstinensiske forfatter Ahmad Mahmouds debutroman. Ahmad Mahmoud blev inspireret af Yahya Hassan til at deltage i samfundsdebatten om de omdiskuterede parallelsamfund. Biografien er et indspark i samfundsdebatten og tager temaer som integration og indvandring under kærlig behandling. Ahmad Mahmoud er selv opvokset i et alment boligområde i Askerød. Mahmoud karakteriserer selv området som et parallelsamfund, hvor den patriarkalske samfundskultur i høj grad stadig trives.

I Sort Land beskriver Ahmad Mahmoud en hverdag med tæsk, koranskoler, bander, fasttømrede kønsnormer og arrangerede ægteskaber. Mahmoud selv er mønsterbryder og har brudt med netop denne kultur, som han selv mener er yderst problematisk. I bogen opfodrer Ahmad Mahmoud til, at den enkelte unge tager sagen i egen hånd og kræver sig frihed og ret til at gøre, hvad netop han eller hun finder rigtigt.

Sort Land lydbog er blevet taget yderst god imod af anmelderne. Ahmad Mahmoud er blevet hyldet som en mønsterbryder med stor kundskab om livet og mennesker. Forfatteren mener også, at der er brug for en større grad af viden i den bredere del af befolkningen. Oplysning om problemerne og anerkendelse af deres eksistens er vejen frem ifølge Ahmad Mahmoud.

Med Sort Land lydbog får du 4 timer i selskab med Ahmad Mahmoud og hans interessante og tænkevækkende beretning fra et af Danmarks mange parallelsamfund. Det er en stærk beretning om en indsigtsfuld mønsterbryder, og det er en vigtig stemme i samfundsdebatten. Du kan få adgang til Sort Land lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. Vi garanterer, at bogen giver dig stof til eftertanke!

Om forfatteren: Ahmad Mahmoud

Ahmad Mahmoud er en dansk-palæstinensisk forfatter. Mahmoud blev født i 1987 i Faxe. Han er uddannet maskinmester. Han har deltaget i den offentlige debat ved flere lejligheden, og han er især kendt for sine holdninger omkring integration og indvandring generelt. Ahmad Mahmoud er opvokset i alment boligkvarter i Askerød, og han har ikke været bange for at forklare om ulemperne ved at have en opvækst som hans.

Det var da også disse oplevelser, der i 2015 fik Ahmad Mahmoud til at udgive bogen Sort Land, der netop tematiserer Mahmoud opvækst i det belastede boligkvarter. En af hans hovedpointer i bogen er, at unge indvandrere selv skal tage opgøret med de forsnævrende normer, f.eks. den patriarkalske kultur, der stadig hersker i disse boligområder.