Lydbøger » Sort sne falder

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sort sne falder Lydbog

4.5/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Sort sne falder er den anden bog i serien om Nicolaj Storm og Katrine Bergman, og endnu engang bliver de præsenteret for en sag, som kommer til at vende op og ned på den verden, de kender og er vant til. I Sort sne falder bliver de sat på en sag, som stikker af i demokratiet, men det er også en sag, der pludselig bliver personlig for Storm.

Sort sne falder er endnu en hæsblæsende og nervepirrende thriller fra Michael Katz Krefeld, der gang på gang beviser, hvordan en ægte krimithriller skal skrues sammen. Sammen med Storm og Bergman er det op til dig at finde ud af, hvem der er skurken i Sort sne falder.

Informationer:

Oplæser: Tobias Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 20 timer og 10 minutter

Sort sne falder: Handling

Sort sne falder lydbog er tilbage med makkerparret Nikolaj Storm og Katrine Bergman, og de bliver igen sat på en sag, der stikker højt i hierarkiet.

I Sort sne falder lydbog gratis bliver en problematisk politiker udsat for et attentat. Det lykkedes ikke for gerningsmændene, og det mislykkedes forsøg på at slå skandalepolitikeren Peter Levin ud af spillet, ender med at sikre ham en usandsynlig sejr. Peter Levins middelmådige midterparti ender med at få nok stemmer i det kommende valg – stemmer, som mange mener, blot er sympatistemmer for det dramatiske attentatforsøg -, hvorfor de er i en position til at udvælge den kommende statsminister i Sort sne falder lydbog.

Storm og Bergman bliver sat på sagen, til trods for det ikke normalt er den slags sager, de arbejder med til dagligt. Normalt har de kun et lig at snakke med, fremfor en meget levende og irriterende politiker. Lige indtil liget af den formodede attentatgerningsmand bliver fundet. Pludselig peger efterforskningen i en helt anden retning.

Nu er det ikke bare et mordforsøg, der er tale om, nu blev det til en drabssag, og Storm og Bergman sætter alle kræfter i spil i Sort sne falder lydbog gratis.

Som beviserne dukker op en efter en, går det op for Storm og Bergman, at der er en hemmelig loge med i spil. En hemmelig loge der med stor sandsynlighed også har noget at gøre med Storms far, som døde for år tilbage. Det viser sig endda, at Storms far var medlem af den pågældende loge i Sort sne falder lydbog.

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

I senere år er Michael Katz Krefeld mest kendt for sin serie om Thomas Ravnsholdt (Ravn), men før han meldte sig på banen, havde Katz Krefeld skrevet romanerne om Storm og Bergman. Hans karakter Katrine Bergman var sågar med i hans debutroman, Før stormen, som udkom tilbage i 2007. Hun fulgte med ham i senere bøger, og blev en del af sin egen serie sammen med karakteren Nicolaj Storm.

Sort sne falder er den anden bog i serie om Storm og Bergman, der skruer op for konspirationsteorier og mysterier på godt og ondt. Sort sne falder var så god en kriminalroman, at Michael Katz Krefeld vandt Harald Mogensen-prisen for den.