Lydbøger » Sorthuset

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Sorthuset Lydbog

4.1/5

Forfatter: Peter May

lydbog og e-bog

Introduktion

Sorthuset er den første i serien, der tager læseren med til det stormblæste Skotland og en række mord, der er så grusomme, at de holder enhver fast til side efter side i bogen. Det er en historie om at vende tilbage til sin baggrund og at genfinde sig selv som voksen. Samtidig med man kæmper mod uret for at finde en forskruet gerningsmand, der begår det ene bestialske mord efter det andet.

Sorthuset er begyndelsen på den trilogi, der introducerer læseren for Isle of Lewis og de hemmeligheder, som øen pludselig ikke længere kan holde skjulte. Du kan godt gøre dig klar til at sidde længe oppe om natten og læse denne pageturner.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 13 minutter

Sorthuset: Handling

Sorthuset lydbog starter på den lille ø ud for Skotlands kyster, Isle of Lewis, hvor der pludselig er behov for ekstra politihjælp til at opklare et mord. Det er et mord, der ved første øjekast ikke er mindre end et bestialsk mord begået af en galning. Men som det lokale politi begynder at se nærmere på sagen, opdager de, at sagen har skræmmende ligheder med en anden sag i Sorthuset lydbog gratis.

Fra Edinburghs politi bliver den ellers hjemsendte Fin Macleod bedt om at afslutte sin sygeorlov før tid. Fin er født og opvokset på den lille ø, og det bliver derfor op til ham at vende tilbage til sin fortid i håb om, at han er i stand til at løse de mystiske mordsager i Sorthuset lydbog.

Foruden at skulle opklare de grusomme mord, må Fin indse, at rejsen tilbage til Isle of Lewis også bliver en rejse tilbage til en fortid, som han helst vil undgå.

Ganske langsomt begynder Fin at genfinde de relationer, han i sin tid havde med både mennesker og steder på øen, som var med til at sætte spor i den barndom, som han helst vil glemme. Netop som han er overbevist om, at hans hjerne har fundet fred med den barske ø, begynder den selvsamme smukke ø også at infiltrere hans mentale helbred med mærkværdige skikke og de lokale i Sorthuset lydbog.

Hvert spor han opklarer og forfølger i sagen om de to mord, begynder også at føre ham tættere og tættere på den fortid, han desperat forsøger at fortrænge. De dystre hændelser fra sin barndom begynder pludselig at dukke op til overfladen igen, og på ny forsøger de at ødelægge hans liv i Sorthuset lydbog gratis.

Om forfatteren: Peter May

Sorthuset er den første bog, der er oversat til dansk af den prisvindende forfatter, Peter May. Trilogien om Isle of Lewis of Fin Macleod har vundet flere priser, og nu kan danskerne endelig stifte bekendtskab med de forrygende krimier. Over hele verden har Peter May solgt flere millioner eksemplarer af sine historier, og med god grund. Det er spændingsromaner, der holder dig længe oppe om natten.

Sorthuset er den første af en trilogi, men May har allerede to andre serier, der venter på at kunne blive oversat til dansk, såfremt danskerne bliver lige så glade for hans nervepirrende krimier, som resten af verden allerede er.