Lydbøger » Søsterklokkerne

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Søsterklokkerne Lydbog

4.4/5

Forfatter: Lars Mytting

lydbog og e-bog

Introduktion

Søsterklokkerne er en rørende fortælling om to søstre, som bogstavelig talt ikke kan undvære hinanden. Efter en kompliceret fødsel opdages det nemlig, at de er vokset sammen, og deres liv må nu udforme sig helt anderledes, end deres forældre havde regnet med. Historien om de to søstre bliver til en del af den lille by. 

Som årene går, bliver den ene generation skiftet ud med den næste, og historien om de to søstre i Søsterklokkerne bliver lige så meget til en legende. Da historien vender sig til at fortælle Astrids historie, kan det være nødvendigt at se nærmere på fortiden i Søsterklokkerne.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer

Søsterklokkerne: Handling

Søsterklokkerne lydbog starter i den lille Guldbrandsdal. Her bor en helt almindelig familie på en lille gård, hvor de snart forventer at byde nye medlemmer af familien velkommen. Men fødslen af deres kommende børn er mere end hård, inden tvillingesøstrene endelig kommer til verden. Det viser sig nemlig, at lille Halfrid og Gunhild har vokset sig alt for tætte ind i maven. Deres hofter og ben er vokset helt sammen, og deres liv er nu forandret for evigt i Søsterklokkerne lydbog gratis.

Deres liv bliver forenet, og de er nødsaget til at foretage sig alt sammen. Men ganske hurtigt viser det sig, at deres fælles talent er ganske særligt. Deres fælles evner udfolder sig i nogle af de mest smukke og ekstraordinære billedtæpper, og rygtet siger, at tæpperne kan vise fremtiden. 

Da tvillingerne dør, støber byen to smukke kirkeklokker i deres minde, som i flere år efterfølgende kan ringe over den rolige dal i Søsterklokkerne lydbog. Rygtet siger endda, at de nogle gange ringer helt af sig selv, som et varsel om noget i fremtiden.

Generationer efterfølger generationer i den lille dal, og historien om de to søstre bliver mere og mere til en legende, mens klokkerne stadig bliver ved med at ringe fra stavkirken. Indtil den dag hvor den nye verden finder vej frem til dalen i Søsterklokkerne lydbog.

Det starter med en ung ny præst, der flytter til præstegården, hvor Astrid arbejder. Den nye præst er fyldt med nye ideer, og Astrids verden vokser sig større og større i Søsterklokkerne lydbog gratis.

Om forfatteren: Lars Mytting

Lars Mytting har i flere år arbejdet som journalist, inden han fandt vej til forfatterkarrieren. Som journalist har han arbejdet på flere af de store norske aviser. Da han begyndte at arbejde som forlagsredaktør, var det også hans første skridt til at få udgivet sin første roman Hestekræfter, som udkom i 2006.

Med Søsterklokkerne har han skrevet en slægtsfortælling, som er en smuk roman om det liv, der former sig i et lille samfund. Historien er unægtelig rig på dramatik, kærlighed, mytiske sagn og ikke mindst overtro.

Historien er baseret på lokale myter og virkelige mennesker, som Mytting har researchet og skrevet om til Søsterklokkerne.