Lydbøger » Søstrene fra Thy

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Søstrene fra Thy Lydbog

4.4/5

Forfatter: Maria Helleberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Søstrene fra Thy er fortsættelsen til slægtsromanen Kvinderne fra Thy, der behandler forfatter Maria Hellebergs egen meget interessante slægtshistorie. Maria Helleberg er kendt som en af Danmarks bedste forfattere, når det kommer til at skrive historiske romaner. Med Søstrene fra Thy lydbog har Helleberg gjort en genistreg. Ligesom i Kvinderne fra Thy følger vi i denne roman søstrene Gerda og Ruth.

Hvis du er vild med historiske romaner, er denne roman uden tvivl noget for dig. Hvis du tilmed er fan af slægtsromaner, må du simpelthen ikke gå glip af dette mesterværk. Hvis du heller ikke kan vente med at komme i gang med læsningen, kan du få adgang til Søstrene fra Thy lydbog gratis med det samme. Du skal blot følge vores anvisninger her på siden. God fornøjelse!

Informationer:

Oplæser: Stine Stengade
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 47 minutter

Søstrene fra Thy: Handling

I Søstrene fra Thy møder vi endnu engang de to søstre Gerda og Ruth. Fortællingen starter, hvor Kvinderne fra Thy sluttede. Gerda og Ruth er døtre af Marie Dusines, og handlingen foregår i 1940’erne i Thisted. Søstrene fra Thy er en spændende og intrigant fortælling om kærlighed, længsel og drømme i en tid, hvor det ikke altid var nemt at forfølge sine egne drømme og ambitioner.

I Søstrene fra Thy lydbog møder læseren endnu engang Gerda og Ruth. Ruth lever det vilde liv i København, og Gerda kunne ikke være mere misundelig. Hun ville ønske, at hun kunne følge i sin søsters fodspor og rejse til storbyen, hvor jazzen spiler op til dans. Storbyen er lig med drømme, fest, farver og farlig forelskelse. Gerda tvinges dog til at blive i Thisted sammen med sin mor Marie, da faderen pludselig dør.

Gerda får i stedet en lærelads hos en boghandler, og selvom denne ansættelse ved første øjekast ikke lyder helt så spændende som Ruths vilde liv i København, finder Gerda hurtigt ud af, at man også kan gemme unge fyre i boghandleren baglokaler. At Gerda flirter med fyre er selvfølgelig helt uhørt, og derfor må hverken mor Marie eller søster Ruth få nys herom.

Søstrene fra Thy lydbog er andet bind i serien om søstrene Ruth og Gerda. Romanen er 375 sider. Mest interessant er nok det forhold, at romanen bygger på forfatter Maria Helleberg egen slægtshistorie. Hvis du er vild med historiske romaner og er bekendt med Maria Helleberg, må du ikke gå glip af andet bind i Thy-serien. Du får adgang til Søstrene fra Thy lydbog gratis ved at læse oplysningerne her på siden. God fornøjelse!

Om forfatteren: Maria Helleberg

Maria Helleberg er en dansk forfatter. Helleberg blev født d. 2. januar 1956. Maria Helleberg er kendt primært for sine historiske romaner. Gennem årene er hun blevet kendt som ”den historiske romans dronning”. Det dramaturgiske kommer nemt til Helleberg, der også har en kandidatgrad i teatervidenskab. Udover denne imponerende uddannelse har hun også slået sine folder på Den Kongelige Opera.

Maria Helleberg havde sin litterære debut allerede i 1986, og hun er en af de absolut mest produktive danske forfattere. Søstrene fra Thy er fortsættelsen til romanen med titlen Kvinderne fra Thy. I disse to romaner skriver Maria Helleberg om sin egen slægtshistorie, og det er yderst spændende læsning.