Lydbøger » SOV GODT

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

SOV GODT Lydbog

4.3/5

Forfatter: Bobby Zachariae

lydbog og e-bog

Introduktion

Alt for mange mennesker har regelmæssige problemer med at falde i søvn. Det estimeres for eksempel, at op mod 300.000 danskere har et behov for at indtage medicin flere gange om uden for at kunne falde i søvn. Dette er det udgangspunkt, som Sov godt tager og den problemstilling, der behandles.

Ifølge Sov godt lydbog er det veldokumenteret, at medicin ikke er den eneste effektive behandling af søvnproblemer. Forfatteren til Sov godt argumenterer for, at man ved hjælp af en række øvelser gradvist kan afhjælpe problemer med søvn. Lyt til Sov godt lydbog gratis og bliv introduceret til en detaljeret beskrivelse af, hvordan du kan starte rejsen mod at sove bedre.

Informationer:

Oplæser: Bobby Zachariae
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 1 time og 59 minutter

Sov godt: Handling

Flere studier estimerer, at mange problemer oplever søvnproblemer. Faktisk fortæller Sov godt os, at omkring 300.000 danskere regelmæssigt har brug for sovemedicin for at kunne falde i søvn. Det er ifølge Sov godt lydbog meget veldokumenteret, at det er muligt at afhjælpe søvnproblemer på anden vis end ved diverse medikamenter. Derfor har forfatteren med Sov godt forsøgt at samle en række gode råd til, hvordan kan man afhjælpe situationen.

Lyt til Sov godt lydbog og få del i en række øvelser, der har til formål at afhjælpe de tankemønstre, der er medvirkende til, at folk ikke kan falde i søvn. Disse uhensigtsmæssige tankemønstre er ifølge Sov godt med til at stresse os og fylde vores hoved med tanker, hvorved de er med til at fremme søvnløshed.

Med udgivelsen af Sov godt har forfatteren samlet i alt fire øvelser, der først og fremmest har til fordel at genoprette gode sovevaner. Dernæst har øvelserne til formål at sikre, at de fornyede sovemønstre og vaner kan vare ved.

I dette værk beskrives det, at den første øvelse handler om at udforske og ændre de uhensigtsmæssige tanker om søvn. Denne del af Sov godt lydbog handler derfor om at få kortlagt, hvad det er, der ligger bagved søvnproblemerne. Den eneste øvelse er en afspændingsøvelse, hvorved man forsøger at få tømt hovedet og får slappet en smule af.

Den tredje øvelse i Sov godt har til formål at tilsidesætte de problemer og udfordringer, som man har oplevet, og gøre sig klar til den nye dag, mens den fjerde øvelse handler om at indsove dette nye tankemønster. Lyt til Sov godt lydbog gratis og få mulighed for at ændre dit tankemønster.

Om forfatteren: Bobby Zachariae

Med Sov godt, der er skrevet af Bobby Zachariae, er der udkommet en bog, der henvender sig til mennesker med søvnproblemer. I dette værk benytter Zachariae noget af den viden, som han har indsamlet fra sit arbejde inden for forskning. Forfatteren er nemlig uddannet psykolog, hvor han har special i sundhedspsykologi. Derudover har Zachariae været en flittig foredragsholder, faglitterær forfatter og nu senest forfatter til Sov godt.

I dag er Bobby Zachariae ansat som professor ved Onkologisk Afdeling ved Aarhus Sygehus. Derudover leder af ”Psykoonkologisk Forskningsenhed”, der har til formål at udføre forskning i sociale såvel som psykologiske effekter ved kræft.