Lydbøger » Sovebogen for voksne

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Sovebogen for voksne Lydbog

3/5

Forfatter: Kathryn Nicolai

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du svært ved at falde i søvn? Har du for mange tankerne i hovedet, eller vågner du midt om natten og ligger søvnløs? Bare rolig, der er hjælp af hente. Sovebogen for voksne har nemlig til formål at hjælpe dig af med problemer som disse.

Lyt til de fredfyldte fortællinger i Sovebogen for voksne lydbog, og lad dem roligt og blidt lulle dig i søvn. Sovebogen for voksne består af 52 korte historier, og der sker ikke særligt meget – Og det er selvfølgelig meningen.

Du kan nu lytte til Sovebogen for voksne lydbog gratis og skabe ro og tryghed i dit soveværelse, før du hurtigt falder i søvn igen.

Informationer:

Oplæser: Sara Ullner
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 5 timer og 54 minutter

Sovebogen for voksne: Handling

Sovebogen for voksne er tiltænkt de voksne mennesker, der har svært ved at falde i søvn. Det kan være, at du føler dig utilpas på grund af stress, for mange tanker i hovedet eller noget helt tredje. Forfatteren beskriver selv, at travle tanker har brug for ro, og ro er lige præcist det, som Sovebogen for voksne kan give dig. Lyt til de 52 korte historier, som Kathryn Nicolai har givet til os med Sovebogen for voksne lydbog.

De 52 historier har forskelligt indhold, men fælles for dem er, at de forsøger at skabe en god stemning og rummer gode øjeblikke fyldt med lykke og afslapning. Sovebogen for voksne indeholder alt fra at plukke blomster på en forladt gård til julehygge med familien. Der er også plads til at ligge fladt på ryggen en dejlig sommerdag og kigge på himlen, mens man indånder den blide sommerluft.

Kathryn Nicolai kendes af de fleste bedst for sit podcast ”Nothing much happens”, der har millioner af lyttere. Dog har hun også stor erfaring inden for yoga og meditation, og det er en række af disse teknikker, som hun gør brug af i Sovebogen for voksne. Metoderne er fredfyldte og skaber tryghed og velvære, mens du roligt forsøger at falde i søvn igen.

Læg dig roligt tilbage og lyt til historierne i Sovebogen for voksne lydbog. Kom i den helt rette stemning og få en god nats søvn. Lad den erfarne forfatter tage dig i hånden og lyt til Sovebogen for voksne lydbog gratis.

Om forfatteren: Kathryn Nicolai

Sovebogen for voksne er skabt af forfatteren Kathryn Nicolai, der af de fleste mennesker nok bedst kendes fra sit podcast ved navn Nothing much happens

I sit personlige liv underviser Kathryn Nicolai i yoga og meditation og forsøger at berige folk med sanseindtryk og indre ro.

Det er netop nogle af de samme elementer, som Nicolai har forsøgt at inkorporere i Sovebogen for voksne lydbog. Den hjælper dig nemlig med at falde til ro, før det er sengetiden, og til at sove hele natten i gennem.

Lyt til Sovebogen for voksne lydbog gratis og find ro, inden du skal falde i søvn igen.