Lydbøger » Spejlbyen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (45 dage gratis)

Spejlbyen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Justin Cronin

lydbog og e-bog

Introduktion

Spejlbyen (2016) er tredje og sidste bind i den amerikanske forfatter Justin Cronins elskede vampyrtrilogi. De to første bind hedder Den første og De tolv, og de udkom i henholdsvis 2010 og 2012. Med denne mesterlige fantasy-roman binder Justin Cronin sløjfe på sin elskede romantrilogi. Lad dig forbyde i denne hæsblæsende historie, hvor den absolutte kamp mellem lyset og mørket afgør fremtiden i en post-apokalyptisk verden.

Spejlbyen lydbog er en ordentlig mundfuld. Den originale roman er hele 867 sider lang, og derfor får du også næsten 30 timers lydbog, der er oplæst af Maria Stokholm. Du kan lytte til Spejlbyen lydbog gratis ved at følge vores anvisninger her på siden. God fornøjelse!

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 28 timer og 32 minutter

Spejlbyen: Handling

Med Spejlbyen sætter Justin Cronin det afgørende punktum i sin The Passage Trilogy. Det er en hæsblæsende fortælling, hvor de gode kræfter én gang for alle skal forsøge at stoppe det ondes mørke. I de forudgående bøger har vi lært om, hvordan et forfærdeligt eksperiment slog fejl og lagde verden øde. For første gang i over hundrede forsøger de overlevende mennesker at opbygge et trygt, rart og godt samfund.

Men den onde Zero venter ikke langt derfra, og han er ikke til at spøge med. Han planlægger sin hævn på Amy, der er menneskehedens eneste håb. Zero og Amy tørner i Spejlbyen sammen i den endeligt og afgørende kamp mellem de lyse og de mørke kræfter. Zero er opfyldt af had, og han helmer ikke, før han har fået sin hævn. Men vil det lykkes ham at besejre lysets kræfter, eller vil Amy være stærkere og atter lade fordums samfund rejse sig af asken?

Spejlbyen lydbog er blevet hyldet vildt og bredt. Den legendariske, amerikanske horror-forfatter Stephen King har ikke haft andet en positive ord om Cronins sidste bind. King har kaldt romanen for en spændende afslutning på en spændende trilogi og tilmed spået, at Spejlbyen lydbog vil gå over i litteraturhistorien som en enestående bedrift i amerikansk fantasy. Andre anmeldere har kendetegnet trilogien som et mesterværk og muligvis det bedste post-apokalyptiske værk nogensinde.

Har vi fanget din interesse og pirret din læselyst? Så bliver du glad for at høre, at du kan få adgang til Spejlbyen lydbog gratis ved at følge informationerne her på siden.

Om forfatteren: Justin Cronin

Justin Cronin (f. 1962) er en amerikansk forfatter. Han er mest kendte for sin vampyrtrilogi, men han har også udgivet bøgerne A Short History of the long Ball (1990) og Mary and O’Neil (2001). Cronin blev født i New England i 1962. Han er uddannet fra Harvard University og har undervist i kreativ skrivning på La Salle University i Philadelphia fra 1992 til 2003.

Spejlbyen (med den engelske titel The City of Mirrors) er tredje bog i Cronin vampyrtrilogi med navnet The Passage Trilogy. Den første bog i serien er The Passage (dansk: Den første), mens den anden bog i serien er The Twelve (dansk: De tolv). De tre bøger i trilogier er udgivet i årene 2010-2016.