Lydbøger » Spejlmanden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Spejlmanden Lydbog

4.7/5

Forfatter: Lars Kepler

lydbog og e-bog

Introduktion

Spejlmanden er det seneste skud på stammen i serien om Hypnotisøren af Lars Kepler og er nu tilbage med forøget kraft. Denne gang er det en ung piges forsvinden i den centrale del af Stockholm, der giver efterforskerne grå hår. Der er ingen tid at spilde, for der er liv på spil i Spejlmanden.

Følg Joona Linnas intelligente efterforskning i Spejlmanden lydbog, der indeholder en spændende fortælling, hvor Joona må tage kontakt til hypnotisøren, da alle sporene ender blindt.

Lyt til Spejlmanden lydbog gratis og giv dig i kast med de mørkeste kroge af det menneskelige sind og følg efterforskningen af den uhyggelige bortfører.

Informationer:

Oplæser: Thomas Mørk
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 59 minutter

Spejlmanden: Handling

Hypnotisøren er tilbage i værket ved navn Spejlmanden, som er den 8. bog i Lars Keplers serie om Joona Linna. Joona Linna er en god og velrænnomeret efterforsker, men hun kommmer på et tidspunkt til at opleve sin hidtil sværeste sag og får brug for hypnotisøren ved navn Erik Maria Barks hjælp, da en ung kvinde forsvinder ved højlys dag i Sverige.

Spejlmanden lydbog fortæller historien om denne unge skolepige, der ved højlys dag bliver hevet ind i en lastbil. Efter bortførslen er der ikke nogen, der ved, hvad der er sket med hende, udover bortføreren. Der er ikke særligt mange spor at hente, og efterforskningsholdet oplever, at de næsten alle sammen ender blindt. Efterforskningen i Spejlmanden efter den forsvundne, unge kvinde og opsporingen af den uhyggelige bortfører, intensiveres, mens hele Sverige følger med i dramaet.

Fem år efter denne hændelse finder man den unge pige hængt på en legeplads i Stockholm. Overvågningsbilleder viser, at der var et øjenvidne til stede, men også dette spor ender blindt, da vedkommende intet kan huske fra hændelsen på grund af en psykisk lidelse.

Det er her, at Joona Linna endnu en gang får brug for hypnotisørens hjælp til at skubbe efterforskningen fremad. Lyt til Spejlmanden lydbog gratis og få et indblik i denne spændende fortælling og se, hvordan det hele ender. Dyk ned i de mørke dele af menneskets sind og følg med i opklaringen.

Spejlmanden er en bestemt en anbefaling værdig, og du kan lytte til Spejlmanden lydbog blandt mange andre tilgængelige titler på de danske lydbogstjenester.

Om forfatteren: Lars Kepler

Lars Kepler er forfattere til mange populære titler som for eksempel Spejlmanden. Men faktisk er Lars Kepler ikke en rigtig person – navnet er nemlig det pseudonym, som benyttes af det svenske forfatterpar ved navn Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril. Ægteparret har hurtigt etableret sig blandt eliten af krimiforfattere i Skandinavien, hvor de udover Spejlmanden står bag populære titler som Hypnotisøren, Stalker og Ildvidnet.

Forfatterparrets værker er nu udgivet på mere end 30 forskellige sprog, hvilket underbygger deres popularitet. De har, under deres pseudonym, vundet adskillige titler i forskellige lande herunder Sverige og Polen.

Du kan lytte til Spejlmanden lydbog gratis.