Lydbøger » Spillet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Spillet Lydbog

4.6/5

Forfatter: Elle Kennedy

lydbog og e-bog

Introduktion

Spillet er tredje, selvstændige roman i Briar U-serien, der foreløbigt består af fire romaner. Udover Spillet består serien af bøgerne The Chase (Jagten), The Risk (Chancen) og The Dare (Udfordringen). I dette tredje bind følger vi Hunter Davenport, der er holdkaptajn på skolens hockeyhold. Der er ikke tid til distraktioner og romance, men det er svært, når ens læsemakker er skolens lækreste pige…

Spillet lydbog er oversat efter den engelske originaltitel The Play af Sarah Louise Pedersen. Den er indtalt af både Kristine Brendstrup og Emil Birk Hartmann. Du kan finde ud af, hvordan du kan få fingre i Spillet lydbog gratis ved at læse videre her på siden. God fornøjelse med læsningen!

Informationer:

Oplæser: Kristine Brendstrup & Emil Birk Hartmann
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 46 minutter

Spillet: Handling

I Spillet møder vi den charmerende Hunter Davenport. Hunter er anfører og kaptajn på skolens hockeyteam. Han har det hele. Han ser godt ud, han er sporty, og hun er beundret. Men han er også udfordret. Efter sidste års elendige hockeysæson er Hunter nødt til at tage sig sammen. Han må koncentrere sig fuldt og helt om sin sport og holde alle distraktioner for døren. Nem nok! Eller hvad?

Hunter Davenports nye læsemakker er nemlig den underskønne Demi Davis. Hunter kan ikke lyve over for sig selv, Demi er for lækker. Men hun har en kæreste, og han skal koncentrere sig om sin sport. De må nøjes med at være venner, det er også det bedste for alle, tænker Hunter.
Men da Demi pludselig har slået op med sin kæreste og er på singlemarkedet igen, står Hunter over for en helt anden virkelighed. Demi er nemlig på udkig efter en ny fyr at have det sjovt med, og det ser ud til, at hun har kastet sin kærlighed på Hunter, som hun begynder at lægge an på. Kan han mon stå imod, eller ender han med at falde i med begge ben?

Hvis du er til saftige og hotte, romantiske romaner, er Spillet noget for dig. Vi er sikre på, at du vil forelske dig både i Hunter og Demi. Spillet lydbog er til dig, der har læst de forudgående romaner i Briar U-serien eller til dig, der først lige er kommet med på bølgen.

Med Spillet lydbog får du knap 12 timer i selskab med Hunter og Demi. Du kan få glæde af Spillet lydbog gratis, hvis du følger vores instruktioner her på siden.

Om forfatteren: Elle Kennedy

Elle Kennedy er en canadisk forfatter, der er opvokset i Torontos forstæder. Kennedy har et imponerende CV og har skrevet ikke mindre en 40 romaner i sin karriere som forfatter. Elle Kennedy har da også gået benhårdt efter sine drømme. Allerede i en tidlig alder vidste hun, at hun ville være forfatter, og allerede i sine teenageår begyndte hun at skrive. Spillet er tredje, selvstændige roman om livet som studerende på Briar U.

Elle Kennedy skriver romantiske spændingsromaner og erotiske samtidsromaner. Hun er kendt for sine stærke, kvindelige hovedkarakter og sine sexede bipersoner. Dog er hun ikke bange for at krydre sine fortællinger med masser af spænding og fare. Den er denne kombination, der har sikret hende et trofast læserskare over hele verden.