Lydbøger » Spionchefen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Spionchefen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Findsen & Mette Mayli Albæk

lydbog og e-bog

Introduktion

Spionchefen lydbog er Lars Findsens erindringsfortælling, som er skrevet i samarbejde med Mette Mayli Albæk. Vi kender Lars Findsen som en central embedsmand i Danmark gennem adskillige år. Han kender til dybe hemmeligheder i de danske statsanliggender og har derudover været chef for FE og tidligere for PET.

I Spionchefen får du et kig ind bag kulissen i magtens indercirkel. Bogen er dog også en skildring af Lars Findsens tid i celle 18, hvor han sidder fængslet for en stor efterretningsskandale. Snyd ikke dig selv for denne spændende fortælling. Du kan lytte til Spionchefen lydbog gratis ved at følge vores links her på siden.

Informationer:

Oplæser: Kasper Leisner
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 27 minutter

Spionchefen: Handling

Hvordan fungerer sikkerhedspolitik i Danmark egentlig? Lars Findsen har i 20 år haft en central rolle i den danske sikkerhedspolitik, hvor han blandt andet har haft det højeste niveau af sikkerhedsgodkendelse. Han har derfor både håndteret politiske skandaler og vores med til at forsvare vores danske demokrati. Dette foregik blandt andet i en tid med Muhammedtegningerne og terrorister, der udgjorde en trussel mod Danmark.

Du lærer om både de mørke sider og de lyse sider af magtens indercirklen. Derudover hører du om, hvordan Lars Findsen blev opslugt af sikkerhedspolitik og hvilke personlige konsekvenser det havde for ham.

Et andet vigtigt omdrejningspunkt i bogen er Lars Findsens 71 dage i fængsel. I slutningen af 2021 bliver han nemlig anholdt i Københavns Lufthavn. Herefter bliver han spærret inde i Hillerød Arrest i celle 18. Han er sigtet i hvad der på daværende tidspunkt bliver omtalt som den største efterretningsskandale i vesten.

Men hvad skete der egentlig? I Spionchefen lydbog fortæller Lars Findsen ærligt og personligt om sin historie. Baseret på hans dagbogsnotater fra fængslet, hører du også om hans daglige rutiner her, hvor han blandt andet kommer med i en madklub, men også bliver meget klogere på sig selv. Hør Spionchefen – Erindringer fra celle 18 lydbog gratis for at fordybe dig i Lars Findsens fortælling.

Om forfatteren: Lars Findsen & Mette Mayli Albæk

Lars Findsen er en dansk embedsmand og jurist, hvor han blandt andet har arbejdet i justitsministeriet gennem flere år. Siden hen blev han leder i Politiets Efterretningstjeneste og senest for Forsvarets Efterretningstjeneste. Derudover har han blandt andet været departementschef i Forsvarsministeriet.

Spionchefen lydbog er skrevet i samarbejde med den danske journalist Mette Mayli Albæk, som har modtaget adskillige priser gennem årene. Derudover har hun været tilknyttet både Jyllands Posten og DR. Mette Mayli Albæk har spillet en central rolle i Spionchefen, da hun har været i stand til at videreformidle Lars Findsens erindringer. Dette har resulteret i en bog, som er både spændende og personlig.