Lydbøger » Spionen og forræderen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Spionen og forræderen Lydbog

4.8/5

Forfatter: Ben MacIntyre

lydbog og e-bog

Introduktion

En verden fyldt med bedrageri, forræderi, skjulte signaler, hemmelige dokumenter, død, ødelæggelse og spionage venter dig i Spionen og forræderen lydbog. Der er garanti for massevis af spændingsfyldte timer, når du giver dig i kast med Spionen og forræderen.

Tag med på den rejse, som Spionen og forræderen byder på, sammen med Oleg Gordijevskij, der kom til Danmark som spion, men som vælger at hoppe af til Vesten.

Er der et liv efter spionage, og kan man som tidligere spion overhovedet stole på andre mennesker? Og hvad med en eventuel hævn fra den sovjetiske elite. Lyt til Spionen og forræderen lydbog gratis og find ud af, om Oleg klarer det.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 12 timer og 59 minutter

Spionen og forræderen: Handling

Spionen og forræderen begynder en kold, men frostklar, dag i januar, og året er 1966. Vi befinder os i København, hvor en ung russisk diplomat og sin kone lige er ankommet til København.

Spionen og forræderne lydbog fortæller, at manden, der bedre er kendt under navnet Oleg Gordijevskij, på er papiret ansat på ambassaden. Dog er han i København på grund af et helt andet anliggende. Han arbejder nemlig for den sovjetiske efterretningstjeneste, KGB, og han trænet i at spionere mod Vesten.

Gordijevskij, som er hovedpersonen i Spionen og forræderen, har strenge ordre om at observere og rapportere tilbage til det sovjetiske styre. Men opholdet i den danske hovedstad og mødet med vestlige værdier og kultur sætter sig sine spor. Spionen og forræderen lydbog er en spændende fortælling om modsætninger, der mødes. Hvad sker der, når vi mennesker bliver mødt med en helt anden levemåde, der udfordrer det, som vi er vant til?

For Gordiejevskij er Spionen og forræderen en fortælling om en mand, der lige så stille bliver delt i to. For han er sendt til Vesten for at spionere, men bliver hurtigt en del af den vestlige kultur og begynder at tage den til sig. Til sidst ender han med at bliver afhopper til Vesten, og begynder nu i stedet at levere oplysninger om det sovjetiske styre fra det britiske MI6.

I Spionen og forræderen bliver vi af forfatteren ledt i en verden, der er fyldt med bedrag. Lyt til Spionen og forræderen lydbog gratis og find ud af, om Gordiejevskij i virkeligheden kan stole på nogen.

Mediernes anmeldelser:

"Blændende skrevet ... spændende som nogen spionthriller ". 6 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Fremragende research. Fremragende skrevet. Og tilmed spændende ". 6 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Ben Macintyre

Ben Macintyre er en britisk forfatter, historiker og anmelder, der blev født i 1963. Han er blandt andet kendt for Spionen og forræderen. Hele fem af Macintyres værker er blevet så populære, at BBC har lavet dokumentarer på baggrund af dem. Det drejer sig om Operation Mincemeat, Double Agent, Double Cross, Kim Philby og SAS.

Flere af Macintyres værker har været nomineret til flere priser, og i nogle tilfælde har de endda vundet. De første nomineringer var til en Edgar Award og Macavity Award for The Napoleon of Crime i 1998. I 2014 vandt han Spear’s Book Award for A Spy Among Friends.