Lydbøger » Spirituel

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Spirituel Lydbog

4.3/5

Forfatter: Christina Bølling & Rikke Hertz

lydbog og e-bog

Introduktion

Spirituel er skrevet af den spirituelle rådgiver Rikke Hertz. Gennem sit liv og virke har Rikke Hertz rådgivet både enkeltpersoner og virksomheder til en liv i mere balance; til et spirituelt liv, der både består af kærlighed, lykke og succes. At Rikke Hertz en dag selv ville opnå alle disse ting stod ikke skrevet i kortene. Da hun som spæd blev efterladt af sine forældre i Korea, så det sort ud for den lille pige.

I Spirituel lydbog fortæller Rikke Hertz, hvordan hun selv – mod alle odds – endte i en succesfuld karriere og med et godt liv. Med Spirituel lydbog gratis får du nu også muligheden for at finde din rette vej i livet – gennem spiritualiteten. God fornøjelse!

Informationer:

Oplæser: Rikke Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 58 minutter

Spirituel: Handling

Spirituel er en guide til, hvordan du kan blive bedre til at lytte til din indre stemme, følge din mavefornemmelse og opnå de ting i livet, som du så inderligt higer efter. Rikke Hertz er en såkaldt spirituel erhvervsrådgiver. Hun rådgiver store firmaer som Spotify og Colgate-Palmolive og mange flere.

I Spirituel giver Rikke Hertz både gode råd til privatpersoner og erhvervslivet. Bogen er en guide udi den spirituelle verden, og den er krydret med historier fra det virkelige liv og fra Rikke Hertz’ egen barske opvækst. Igennem bogen behandles temaer som personlig udvikling, økonomi, ledelse, business og karriere, religion og filosofi, business og økonomi samt mindfulness og spiritualitet.

Spirituel lydbog er indtalt og oplæst af Rikke Hertz’ selv, hvilket giver lydbogen en ekstra behagelig og interessant lydside. Bogen er blot 114 sider, men som lydbog er du garanteret hele 3 timer og 58 minutter i selskab med Rikke Hertz.

Spirituel lydbog er både til læseren, der allerede har stiftet bekendtskab med spiritualitet, samt til læseren, der er helt ny inden for den spirituelle verden. Rikke Hertz tager enhver læser ved hånden, så også du kan leve et mere spirituelt liv.

Hvis du også er interesseret i at finde ud af, hvordan spiritualitet kan hjælpe dig med at opnå din mål i livet, så er du heldig. Du kan nemlig få fingrene i Spirituel lydbog gratis her på siden. Det eneste du skal gøre er at følge vores vejledning, som du finder her på siden. Vi ønsker dig god fornøjelse med læsningen og held og lykke med din nye spirituelle liv.

Om forfatteren: Christina Bølling og Rikke Hertz

Spirituel er skrevet af ikke bare én men hele to forfattere. Forfatterduoen bag bogen er Christina Bølling og Rikke Hertz. Rikke Hertz er en såkaldt spirituel rådgiver inden for erhvervsområdet, mens Christina Bølling har hjulpet Rikke Hertz med at skrive bogen. Samarbejdet mellem de to er en skøn bog om den spirituelle rejse – både i det private og i arbejdslivet.

Rikke Hertz har ikke altid haft de nemmeste livsvilkår. Som ganske spæd blev hun efterladt af sine forældre i Korea. Hun blev fundet, lille og alene, ved en skraldespand. Heldigvis blev den spæde Rikke Hertz adopteret af danske forældre, og i dag har vi alle glæden af hendes livsvisdom og store indsigt i den spirituelle verden.