Lydbøger » Spis dig fri for Type 2 diabetes

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Spis dig fri for Type 2 diabetes Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jane Kudsk

lydbog og e-bog

Introduktion

Mængden af danskere der i senere år har udviklet, eller er godt på vej til at udvikle, diabetes er overraskende stor. Og desværre er det en tendens, som ikke lader vende på sig foreløbig. Spørgsmålene er mange omkring denne sygdom, og i Spis dig fri for Type 2 diabetes forsøges der at finde svar på noget af det.

Spis dig fri for Type 2 diabetes er en udførlig indsigt i denne sygdom, der har udviklet sig fra kun at være at finde hos ældre mænd til disse tider, hvor den finder vej frem hos alle og enhver uanset køn eller alder. Med Spis dig fri for Type 2 diabetes får du en lang række råd, der skal hjælpe dig til en sundere hverdag.

Informationer:

Oplæser: Marie Mondrup
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 29 minutter

Spis dig fri for Type 2 diabetes: Handling

Spis dig fri for Type 2 diabetes lydbog ser nærmere på en sygdom, som rigtig mange danskere lider af. Eller også er de godt på vej til at udvikle selvsamme sygdom med en livsstil uden den rette kost. I Danmark kan det antages, at tæt på hver 10. indbygger allerede har Type 2 diabetes. Hvis de ikke allerede har sygdommen, har de i forvejen så højt et blodsukker, at det kun er et spørgsmål om tid inden de får diagnosen, som det fremlægges i Spis dig fri for Type 2 diabetes lydbog.

Spørgsmålet er, hvorfor denne type sygdom har spredt sig så voldsomt i de sidste par årtier? Hvad er det, der er sket i vores samfund for, at denne tidligere gammelmandssukkersyge nu også rammer stort set alle danskere uanset køn eller alder.

Med Spis dig fri for Type 2 diabetes lydbog gratis forsøger Jane Kudsk at finde svar på disse spørgsmål, samtidig med hun kommer med råd og kostvejledninger, der gerne skal holde sukkersygen på lang afstand. Hun sætter fokus på, hvordan fejlagtige kostråd og større opmærksomhed på den medicinske side af sagen har været medvirkende til, at Type 2 diabetes nu betragtes som en kronisk sygdom. Men Spis dig fri for Type 2 diabetes lydbog gratis har også råd og vejledning til, hvordan du helt alene kan omlægge din kost og vinke farvel til fedtforskrækkelse til fordel for en mættende og nærende kost, der skal holde sygdommen på afstand.

Spis dig fri for Type 2 diabetes lydbog gratis tager udgangspunkt i nyere forskning, og der bliver gjort op med myter om fedme og sygdom i forskellige sammenhænge for at gøre alle klogere på en forholdsvis udbredt sygdom.

Om forfatteren: Jane Kudsk

Jane Kudsk har sin erfaring fra sin uddannelse om fødevarevidenskab, der har bragt hende til at studere Type 2 diabetes, og hvordan denne kan afhjælpes naturligt. Hun holder sig dagligt opdateret på emnet, hvilket hun også skriver om på sin blog og med sin organisation Spis dig fri, som hun også afholder foredrag omkring.

Med Spis dig fri for Type 2 diabetes har hun forsøgt at samle meget af sin viden, som hun tidligere har brugt til at hjælpe andre patienter af med sygdommen. Med hjælp fra ni forskellige trin, får læseren de rette redskaber til at omlægge sin hverdag med motivation for nye kostvaner og en langvarig positiv forandring.