Lydbøger » Spørg

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Spørg Lydbog

4.1/5

Forfatter: Edgar H. Schein

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du tænkt over, hvor mange gange i løbet af en dag, du stiller et spørgsmål til en anden? Spørg åbner op for tankegangen bag ethvert spørgsmål. Her bliver der stillet skarpt på det faktum, at vi stiller spørgsmål for at få mere viden om det ene eller det andet. 

Men Spørg er også en bog, der skal hjælpe enhver til at finde roden i det gode spørgsmål, som kan anvendes professionelt. Det er en introduktion til, hvordan du kan forbedre din spørgeteknik, så du selv kan opnå bedre relationer og mere tillid med dine medmennesker. Spørg er lige dele en selvhjælpsbog, som det er en bog til at hjælpe folk i erhvervslivet.

Informationer:

Oplæser: Torsten Adler
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 35 minutter

Spørg: Handling

Spørg lydbog handler om den kunst, som alle er i stand til fra de er ganske små og bliver nysgerrige på verden. Men hvorimod små børn stiller spørgsmål for at lære mere om verden, stiller voksne spørgsmål af helt andre årsager. Når voksne stiller spørgsmål, er det med hensigt til at få en samtalepartner til at åbne op om sig selv. Det er med hensigt til at få svar på ting, som du ikke havde viden om før. Og gennem en række spørgsmål er det muligt at opbygge en ny og stærkere relation, som bygger på din nysgerrighed og interesse for din samtalepartner, som det fortælles i Spørg lydbog gratis.

Alt for ofte sker det, at vi i enhver interaktion med et andet menneske blot fortæller dem, hvad vi er overbevist om, at de gerne vil og har brug for at vide. Men den slags kommunikation virker sjældent efter hensigten. Som Spørg lydbog fortæller, handler det om at stille de rette spørgsmål med den rette indstilling. Der skal være en ægte interesse bag spørgsmålene, som vi skal stille med en vis ydmyghed.

Spørg lydbog gratis fortæller også, at hvis dette skal kunne lade sig gøre, har mennesker brug for at overvinde gamle, kulturelle barrierer, som også er stærkt indarbejdet i vores psykologiske adfærd, som i sidste ende helt kan afholde os fra at stille de vigtige spørgsmål. Men som Spørg lydbog også lægger vægt på, handler det om at spørge ydmygt. Når vi er i stand til det, er vi bedre i stand til at opnå bedre relationer, som bygger på respekt og ikke mindst tillid mellem to mennesker.

Om forfatteren: Edgar H. Schein

Spørg er skrevet af Edgar H. Schein, som har skrevet en del andre selvhjælpsbøger i erhvervsøjemed. For Spørg kan sagtens bruges af den enkelte person, men den er også rettet mod folk i lederpositioner. For personer i lederstillinger skal især være gode til at stille de rigtige spørgsmål og indgå de rette relationer til deres medarbejdere. Som bogen lægger vægt på, handler det om at styrke vores interaktioner med de mennesker, vi begår os med hver dag, samt de organisationer vi måtte befinde os i.

Udover Spørg kan du på dansk også læse Hjælp, mens du kan finde flere titler på engelsk eller tysk.