Lydbøger » Stærk overgang

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Stærk overgang Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anne Hjernøe

lydbog og e-bog

Introduktion

Overgangsalderen kan være svær for mange. Med Stærk overgang lydbog kan du finde hjælp og råd til, hvordan du bedst muligt kan håndtere den. Forfatter Anne Hjernøe har afholdt flere foredrag og kurser, hvor spørgsmålet til at håndtere sin overgangsalder næsten altid dukker op. Det er især kvinder, som har problemer med den svære overgang. Og det er lige netop kvinder, som Stærk overgang er skrevet til.

Med fortællinger og erfaringer fra mange andre kvinder, er denne bog blevet sammensat for at kunne hjælpe enhver kvinde med den svære overgangsalder. Men det er ikke kun en selvhjælpsbog. Du får også konkrete råd og brugbare og lækre opskrifter.

Informationer:

Oplæser: Anne Hjernøe
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 42 minutter

Stærk overgang: Handling

Stærk overgang er bogen til dig, der godt kan bruge lidt mere hjælp til at komme godt ud på den anden side af overgangsalderen. For især rigtig mange kvinder kan det være en problematisk tid i livet. Der opstår mange nye spørgsmål og problemstillinger, som ingen rigtig har nogle svar på. Det er et spørgsmål, som forfatter Anne Hjernøe bliver stillet jævnligt. Hvilket har ledt til de indsigtsrige fortællinger, som du kan høre meget mere om i Stærk overgang lydbog gratis.

Her kan du høre meget mere om, hvordan dine fysiske og mentale forandringer er helt normale. Du kan også finde mulige forklaringer på mange af dem, samt hvordan du bedst kan håndtere dem. Overgangsalderen kan være svær at stå ansigt til ansigt med for mange. Men som du kan høre i Stærk overgang lydbog gratis, findes der heldigvis meget forskellige hjælp af søge.

Et mål med denne bog er at astigmatikere overgangsalderen. Som det bliver beskrevet, handler det om at finde løsninger, der forhindrer mange af de negativer, som de fleste forbinder med overgangsalderen. Fokusset skal fjernes fra hedeture, koncentrationsbesvær, blødningsforstyrrelser eller smerter, der kan følge med et stadig positivt sexliv.

Når du lytter til Stærk overgang lydbog, bliver du bekræftet i de positive ting, som også følger med en overgangsalder. Du får en bedre indsigt til, hvad du kan se frem til, og hvor du bedst bør sætte dit fokus. Du vil få konkrete råd og vejledninger til, hvordan du blandt andet kan sikre din nattesøvn og dermed give dig selv de bedste forudsætninger for meget andet. Som en sidste hjælp får du også med Stærk overgang lydbog en række af lækre og yderst sunde opskrifter. Alt sammen skal hjælpe til at holde din krop sund i overgangsalderen.

Om forfatteren: Anne Hjernøe

De fleste kender måske Anne Hjernøe bedst fra hendes rejse- og madprogrammer, som hun har lavet sammen med Anders Agger for DRTV. Men bag kameraet har hun skrevet en håndfuld af lærerige bøger. Alle er i samme stil som Stærk overgang, der er henvendt til at styrke din egen krop.

For at kunne skrive Stærk overgang har Hjernøe allieret sig med en række af andre eksperter, der tidligere har arbejdet med overgangsalderen. De gode råd og vejledninger bliver dermed understøttet af viden fra blandt andet en søvnforsker og en gynækologisk speciallæge.

Dette er bogen, der giver dig ny viden om kroppens forandringer, når alderen sætter sine spor, og hvor der er fokus på det positive ved dette.