Lydbøger » Stærk under pres

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Stærk under pres Lydbog

4.1/5

Forfatter: Thomas Rathsack & Rune Wåhlin Andersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Stærk under pres er en både om personlig udvikling både for teams og enkeltpersoner. Thomas Rathsack og Rune Wåhlin Andersen tager os med bag facaden og hemmeligheden bag high perfomance teams. Gennem konkrete værktøjer, personlige beretninger og spændende cases får du mulighed for at udnytte dit eget fulde potentiale. Hvad venter du på?

Med Stærk under pres lydbog får du 6 timer og 21 minutter i selskab med Thomas Rathsack og Rune Wåhlin Andersens inspirerende og gennemtestede metoder. Bogen er oplæst af Peter Carstensen. Du kan lytte til Stærk under pres lydbog gratis ved at følge vores anvisninger her på siden. God fornøjelse!

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 21 minutter

Stærk under pres: Handling

Stærk under pres er en guide til, hvordan du kan finde din indre styrke frem og få det maksimale ud af både din krop og din psyke – hver gang! Thomas Rathsack og Rune Wåhlin Andersen tager læseren ved hånden og guider os ind bag facaden i en benhård verden, hvor dine valg nogle gange kan være liv eller død. Kun gennem benhård disciplin og fokus kommer du i mål.

Stærk under pres tilbyder ingen facitliste. Til gengæld får du en ærlig, kontakt og inspirerende håndbog, der guider dig til at blive den bedste udgave af dig selv til alle tider. Med bogen ved din side kommer du til at lære, hvordan du (om)programmerer både din krop og hjerne til at yde det maksimale selv i de allermest pressede og umiddelbart håbløse situationer.

I Stærk under pres lydbog betoner forfatterne Thomas Rathsack og Rune Wåhlin Andersen det personlige ansvar. Det er kun gennem et personligt ansvar og en urokkelig vilje, at du lærer at holde hovedet koldt i pressede situationer. Rathsack og Andersen krydrer bogen teoretisk materiale, konkrete cases og den nyeste forskning inden for neuropsykologi og stressforskning.

Stærk under pres lydbog er skrevet i et forståeligt og letlæseligt sprog, og de to forfattere formår at videregive deres kundskaber på en overskuelig og yderst interessant måde. Dog er der ingen nemme løsninger. For at blive den bedste udgave af dig selv skal du nemlig til at arbejde hårdt! Er du klar? Du kan få fingrene i Thomas Rathsack og Rune Wåhlin Andersens Stærk under pres lydbog gratis ved at følge anvisningerne her på siden.

Om forfatteren: Thomas Rathsack og Rune Wåhlin Andersen

Thomas Rathsack og Rune Wåhlin Andersen er forfatterne bag Stærk under pres. Thomas Rathsack er tidligere jægersoldat, forfatter og foredragsholder. Thomas Rathsack har blandt andre også udgivet bøgerne Jæger – i krig med eliten og spændingsromanen Kollaps. Rune Wåhlin Andersen er træner og rådgiver inden for stresshåndtering og performance. Han har desuden arbejdet med kommunikation, ledelse og PR.

Thomas Rathsack og Rune Wåhlin Andersen ved virkelig, hvad de snakker om. Deres metoder er gennemtestede, og de har selv uanede mængder af erfaring, som de trækker på. Bogen er en selvhjælpsroman om personlig udvikling, og den er til læseren, der ønsker at kunne præstere optimalt under pres.