Lydbøger » Start med HVORFOR

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Start med HVORFOR Lydbog

4.3/5

Forfatter: Simon Sinek

lydbog og e-bog

Introduktion

Start med hvorfor er en af de mest banebrydende bøger på markedet indenfor sit område. Og den status har den opnået ved netop at være banebrydende, og sætte fokus på dette for, at andre kan gøre det samme. Det handler om, hvordan du skal styre din forretning i Start med hvorfor. 

Her bliver der sat fokus på, at det ikke så meget handler om, hvad du har i sinde at gøre med din virksomhed, men i stedet har det større betydning for din virksomhed, hvorfor du gør, hvad du gør. 

I sidste ende handler det om en helt bestemt passion for det, man laver, før det kan medføre nogen form for succes, hvilket Start med hvorfor også har gode eksempler på.

Informationer:

Oplæser: Anne-Mette Johansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 13 minutter

Start med HVORFOR: Handling

Start med hvorfor lydbog er bogen til enhver, der har brug for at blive opfrisket i management og generel ledelse i sin egen virksomhed. Her bliver der sat fokus på, hvorfor visse mennesker er i stand til at bryde vej gennem et ellers proppet marked med ens ideer, og med deres ene ide får de en bragende succes, som ingen havde set komme. Der bliver stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor der findes den slags mennesker, som er i stand til at opbygge deres egen succes på områder, hvor mange andre før har fejlet i Start med hvorfor lydbog gratis.

Denne bog tager fat på et imponerende udvalg af succeshistorier, om forretningsindivider til nytænkende personligheder, som alle lykkedes med det, de drømte om, og hvordan det påvirkede resten af verden. Start med hvorfor lydbog kigger blandt andet nærmere på Steve Jobs og hans succes med Apple, som ingen havde regnet med ville vokse i så betydelig en grad, som den gjorde. Hvilket den gjorde, fordi der hele tiden var en passion bag de enkelte produkter til at ville skabe noget bedre. Som Start med hvorfor lydbog gratis slår fast med hvert enkelt eksempel, handler det ikke nødvendigvis om, hvad der blev gjort for at skabe succes, men tanken bag, der var med til at skabe en succes. Der bliver stillet det store spørgsmål om, hvorfor?

Til trods for at læseren bliver præsenteret for en række teorier og tankegange, er Start med hvorfor lydbog stadig skrevet på en letforståelige måde, så alle kan være med og lære noget nyt. Du kan se frem til at forsøge at forstå kernen i, hvordan visse personer er i stand til at skabe succes i deres forretningsliv igen og igen.

Om forfatteren: Simon Sinek

Start med hvorfor er hurtigt blevet en klassiker i sig selv, og utallige mennesker har efterhånden læst den, og er blevet betydeligt klogere på dem selv og deres vision for deres virksomhed. Dette er bogen til dig, der har store visioner om en drømmevirksomhed eller ide, men du mangler lige det sidste skub til at få sat det i værk. Her er inspiration til, hvordan du forvandler din passion til en virksomhed, som du kan fremme til stor succes.

Simon Sinek bruger meget af sin tid på at rejse jorden rundt for at hjælpe mennesker med at realisere deres potentiale, og ellers bor og arbejder han i New York, hvor han også hver dag inspirerer sine mange studerende på Columbia Universitet.