Lydbøger » Stein Bagger og inderkredsen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stein Bagger og inderkredsen Lydbog

4.3/5

Forfatter: Stig Andersen & Erik Ove

lydbog og e-bog

Introduktion

True Crime romanen Stein Bagger og inderkredsen er skrevet af Erik Ove og Stig Andersen, der begge er journalister. Gennem adskillige interviews af Stein Baggers nærmeste inderkreds, bliver nu en række spørgsmål besvaret omkring en af Danmarks største svindelnumre.

I slutningen af 2008 skete der en række mærkværdige hændelser, der efterlod de danske efterforskere i tvivl. De påbegyndte en ny sag, da de havde en mistanke om at der var en større finansskandale. De havde ret, og sporene ledte helt hen til de centrale danske banker. Stein Bagger havde nemlig problemer, og han troede at Dubai ville være løsningen, men hans svindelnumre kunne ikke blive ved for evigt.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 11 timer og 4 minutter

Stein Bagger og inderkredsen: Handling

Journalisterne Stig Andersen og Erik Ove har i fællesskab skrevet romanen Stein Bagger og inderkredsen, der omhandler en oprigtig kriminel sag, som tog Danmark med storm og fyldte alle danske blade samt magasiners forsider. Du kan lytte til Stein Bagger og inderkredsen lydbog, hvor du får et helt unikt samt meget detaljeret indblik i denne spændende samt chokerende sag. Lyt til Stein Bagger og inderkredsen lydbog gratis.

Stein Bagger og inderkredsen omhandler krisen i dansk erhvervsliv i slutningen af 2008. I Stein Bagger og inderkredsen lydbog får man et indblik ind i sagen om Stein Bagger og IT Factory, hvor man hører interviews fra selveste Stein Baggers inderkreds.

I Stein Bagger og inderkredsen lydbog hører man, at der i en meget dyr hotelsuite i Dubai bliver fundet en dametaske, men der er et manglende pas heri. Samtidigt er der i det nordlige Sjælland et overfald, hvor en mand bliver nedslået ved sit eget hjem. En anden herre får et yderst interessant opkald, hvor der er en transaktion af aktier på en værdi af mange milliarder kroner.

Disse sager påbegynder nu en større eftersøgning om en eventuel svindelsag. Sporene trækker såmænd også helt ind til de ellers troværdige danske banker. Dette chokerende fund er for evigt et minde i danskernes sind, da magen til finansskandale ikke har været på spil i flere årtier.

Man får et indblik ind i skandalesagen, ved at man får svar fra både ekskonen, hustruen, mentoren samt medarbejderne i It Factory. Fordi hvem vidste egentligt hvad, og hvordan kunne Stein Bagger blive ved med at lave dette svindelnummer uden at nogen stoppede ham?

Om forfatteren: Erik Ove & Stig Andersen

Erik Ove er født i 1942 og han er en dansk journalist samt forfatter. Journalisten har i en årrække arbejdet for diverse dagblade, indtil han i slutningen af 1960’erne blev ansat hos TV-avisen. Ud over dette har han også været en kommunikationschef, medstifter til en virksomhed samt en kommunikationsrådgiver.

Stig Andersen er født i 1949, og han er en dansk forfatter samt journalist. Siden midten af 2000’erne har han arbejdet selvstændigt i en virksomhed som journalist, hvor han har dækket diverse omdiskuterede sager. Han har desuden skrevet adskillige artikler for Politiken, men han har også været med til at producere diverse dokumentarprogrammer om erhvervslivet i Danmark for Danmarks Radio.

De har i fællesskab skrevet Stein Bagger og inderkredsen. Lyt til Stein Bagger og inderkredsen lydbog gratis.