Lydbøger » Stemmer fra graven

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Stemmer fra graven Lydbog

4.4/5

Forfatter: Elly Griffiths

lydbog og e-bog

Introduktion

Elly Griffiths er den engelske forfatter bag værket Stemmer fra graven. Denne roman er syvende bind i serien om Galloway, og denne tilføjelse har beriget et ellers uimodståeligt samt fangende krimiunivers, som man som læser ikke vil forlade.

Arkæologen Ruth Galloway bliver sat på en ny opgave, som foregår på en byggeplads. Et jægerfly fra Anden Verdenskrig bliver fundet, og heri er et lig også fundet bag cockpittet. Der blev foretaget en DNA-test, som nu skulle vise sig for at gøre hele hændelsen endnu mere forvirrende. Kriminalinspektøren Harry Nelson bliver involveret i sagen, og der dukker nye faretruende ting op i sagen. Sagen er langt fra simpel, men meget kompliceret.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 25 minutter

Stemmer fra graven: Handling

Den engelske forfatter ved navnet Elly Griffiths har igen beriget den krimifyldte serie om Galloway, ved at hun har udgivet romanen Stemmer fra graven. Stemmer fra graven er det syvende værk i serien om Ruth Galloway, der er et helt unikt individ. Hvis du gerne vil opsluges i et krimifyldt univers, som man kun kommer dybere og dybere ned i, så kan man i dag lytte til Stemmer fra graven lydbog gratis.

Man hører igen om Ruth Galloway i Stemmer fra graven lydbog. Ruth Galloway er en arkæolog, som man bliver helt fortryllet af, da hun har en helt enestående samt fantastisk personlighed. Ved at lytte til Stemmer fra graven lydbog kommer man med på hendes arbejde ude på felten, og man kommer helt tæt på. Så smør ærmerne op, fordi her kommer endnu en sag, som hun skal løse!

I Stemmer fra graven lydbog hører man, at hun bliver tilkaldt til en byggegrund, da et jægerfly fra Anden Verdenskrig er blevet fundet, og der er behov for hjælp til at udgrave dette. Der er dog endnu et fund. I flyet bliver der fundet et lig, som formegentligt var piloten. Der bliver taget en DNA-prøve, men resultatet viste noget andet end hvad de havde forventet.

Liget var den aristokratiske lokale mand ved navnet Fred Blackstock. Han var angiveligt blevet nedskudt omkring Nordsøen under Anden Verdenskrig, men han sad ikke i dette fly. Situationen forværres ved at kriminalinspektør Harry Nelson gør sig endnu et mærkværdigt fund, og at efterkommerne af aristokraten Fred bliver overfaldet. Harry og Ruth indser at gerningsmanden er langt værre end forventet.

Alt imens har de begge to et kaotisk liv, den ene med ægteskabsproblemer, og den anden møder en gammel flirt.

Om forfatteren: Elly Griffiths

Elly Griffiths er født i 1963, og hun er en engelsk forfatter. Faktisk er forfatteren ved navnet Elly Griffiths ikke en oprigtig person, men hun er en fiktiv karakter. Navnet Elly Griffiths er et pseudonym, som bruges af den engelske forfatter ved navnet Domenica de Rosa.

Ellys forfatterskab består af romaner inden for genren krimi og hun har skrevet to serier, der hver især har adskillige anmelderroste samt prisvindende romaner. Blandt andet har hun skrevet Stemmer fra graven, som er et værk inden for serien om Ruth Galloway. Man kan med fordel lytte til Stemmer fra graven lydbog gratis, som er det syvende bind i serien.