Lydbøger » Stifinderen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stifinderen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kim Hundevadt

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvordan bliver vi alle vindere i livet? Det er et stort spørgsmål, som der forsøges at finde et svar på i Stifinderen. Spørgsmålet om, hvad succes er, bliver også tacklet i løbet af bogen, mens der bliver sat fokus på, hvad der konkret skal til for, at hvert enkelt menneske kan opnå en ønsket succes.

Stifinderen ser nærmere på, hvordan hverdagen kan se nemmere ud, men stadig have øjnene på målstregen. Stifinderen er skrevet af en coach, der selv har oplevet succes i sin karriere, men også visse bekostninger for at nå lige præcis den succes, hvilket også bliver kigget nærmere på i løbet af bogen.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 42 minutter

Stifinderen: Handling

Stifinderen lydbog ser nærmere på, hvordan visse mennesker har nemmere end andre til at finde succes i livet. Det gælder både, når det er det enkelte menneske, men især også når det drejer sig om virksomheder, i hvilket tilfælde succes er endnu vigtigere for den enkelte person. Nogle personer har endda overraskende let ved at få succes med, hvad end de laver. Stifinderen lydbog gratis ser nærmere på, hvad der kan være årsagen bag dette og ydermere, hvordan den positive effekt kan komme andre til gavn.

Det en den slags betragtninger og overvejelser, der har fyldt utroligt meget hos coach, Lasse Zäll, og er medvirkende til, hvorfor han har valgt at skrive Stifinderen lydbog. Han har brugt lang tid på at finde frem til sine bud på, hvad der kan være med til at skabe succes for den enkelte, hvilket du kan læse mere om.

Men Stifinderen lydbog gratis er også historien om en enkelt mand, der efter at have fået succes blev en hel del klogere. I sit virke som coach har Lasse Zäll været med til at opbygge vindere i alle brancher i erhvervslivet og i den sportslige verden. I løbet af Stifinderen lydbog kan du få et indgående indblik i, hvilke metoder og konkrete værktøjer, du selv kan anvende for at skabe en positiv forandring i dit liv.

Men al succes har ofte sin pris, hvilket Lasse Zäll også kommer ind på. Samt det faktum, at succes ikke har nogen værdi, hvis det kommer på bekostning af alt andet godt i dit liv.

Om forfatteren: Kim Hundevadt

Det er forfatter Kim Hundevadt, der har skrevet Stifinderen om Lasse Zäll og hans betragtninger omkring succes. Det er en lærerig bog, hvor den enkelte læser kan forsøge at finde lige præcis den formel, der skal bruges for at skabe personlig succes i livet.

I løbet af bogen kommer du til at få en forståelse for, hvilke værdier der ændrer sig i takt med, at succes kommer nærmere inden for rækkevidde. Du får mulighed for at spejle dig i andres kloge beretninger, og lære om dilemmaer, som alle kommer ud for, når det involverer familie og andre i din omgangskreds, der kan have indflydelse på din succes.