Lydbøger » Stille nu

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Stille nu Lydbog

4.3/5

Forfatter: Viveca Sten

lydbog og e-bog

Introduktion

Viveca Sten starter serien om Mordet i Sandhamn med historien i Stille nu. Den første historie i serien udspiller sig selvfølgelig på den lille ø Sandhamn. På ganske kort tid bliver øen centrum for to brutale mordsager, der kommer til at vende op og ned på alt, hvad øens beboere kender i Stille nu.

Det bliver Thomas Andreassons ansvar at løse de to sager, som ved første øjesyn ikke har noget med hinanden at gøre. Men som tiden går og sagerne udvikler sig, står det klar, at der kun er tale om en gerningsmands, som Stille nu centrerer sig om.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 49 minutter

Stille nu: Handling

Stille nu lydbog præsenterer læseren for den feterede Thomas Andreasson, som ikke befinder sig i den bedste periode af sit liv. Uden at have noget at skulle have sagt, måtte han fra den ene dag til den anden vinke farvel til sit trygge liv med sin hustru og deres børn. I Stille nu lydbog gratis forsøger Andreasson at finde fodfæste igen, og måske er det derfor, han søger tilbage til sit barndomshjem, som ligger på øen Sandhamn.

Tilbage på øen møder han sin barndomsveninde, Nora Linde, og deres venskab bliver udfordret, da øen kommer i politiets søgelys med hele to mordsager ret pludseligt. Det første offer bliver fundet i vandkanten; snøret ind i et gammelt fiskenet flyder liget af en mand rundt langs øen. Kun et par få uger senere finder myndighederne endnu et lig, denne gang af en kvinde, som er blevet myrdet på brutal vis.

I løbet af historien i Stille nu lydbog bliver læseren præsenteret for flere forskellige fortællervinkler, hvilket giver en helt anden oplevelse af de brutale mordsager. Det bliver en langt mere personlig og dybdegående historie, som læseren kan forholde sig til på langt flere niveauer i Stille nu lydbog.

Udover at være en klassisk krimihistorie om at skulle finde den berygtede morder i de ellers idylliske omgivelser på Sandhamn, bliver det også en historie om en håndfuld karakterer, som læseren hurtigt kommer til at holde af. Der er god grund til at begynde på serien om Thomas og Nora, for deres historier er langt fra slut efter Stille nu lydbog gratis.

Om forfatteren: Viveca Sten

Viveca Sten har siden sin debut med Stille nu solgt sine bøger i mere end 3 millioner eksemplarer på verdensplan. Hele serien om Mordene i Sandhamn er fortsat en kæmpe international succes, især fordi bøgerne er blevet lavet til en hæsblæsende mini-serie, der har overbevist endnu flere fans om Viveca Stens evner for krimigenren.

Mordene i Sandhamn-serien består til dato af hele 10 bøger, og selv hvis du endnu kun har set mini-serien, har du rigeligt se frem til med Thomas og Nora, mens de forsøger at passe deres arbejde og privatliv ved siden af. Hvis du er til traditionelle krimier, som alligevel er lidt sin egen stil, så bør du absolut begynde på Stille nu af Viveca Sten.