Lydbøger » Stilleleg

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Stilleleg Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lone Theils

lydbog og e-bog

Introduktion

Lone Theils er klar med den fjerde og sidste fortælling om Nora Sand i Stilleleg, hvor Nora forgæves forsøger at lægge sin til tider voldelige fortid bag sig. Men som altid er der en eller anden, der beslutter at træffe dårlige valg. Og selvfølgelig kommer det til at påvirke Nora i Stilleleg.

Stilleleg sender Nora næsten hele jorden rundt, imens hun prøver at skabe afstand til mange af de begivenheder, hun har været gennem de sidste par år. Men da aviserne igen begynder at gløde med voldelige begivenheder, må Nora indse, at hun ikke kan flygte, og hun bliver nødt til at finde ud af sandheden i Stilleleg.

Informationer:

Oplæser: Sara Qvist
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 57 minutter

Stilleleg: Handling

Stilleleg lydbog starter ganske fredeligt i det solrige Thailand. Her er Nora Sand taget på et retreat, hvor hun har i sinde at kickbokse og ikke tænke på tidligere begivenheder overhovedet. Hun vil skabe afstand til sin fortid, og hun bokser af alle kræfter for, at det kan lade sig gøre. Men fortiden vil ikke tie, og der bliver åbnet for alt igen, da et voldsomt drab endnu engang vender England på hovedet i Stilleleg lydbog gratis.

I sit arbejde som journalist, bliver Nora sendt til Toppingham, hvor det hele er sket. Det er næsten uvirkeligt, at en provinsby skal være offer og vært for en gerningsmand, der har så bestialske tendenser. Offeret, som også var politibetjent, blev ikke bare dræbt, han blev ovenikøbet halshugget noget så brutalt med en krumsabel. Som om det ikke er nok, findes der også en video af det, som straks er røget på nettet i Stilleleg lydbog. Stort set alle spekulationer omkranser, at det må være terror. 

Men Nora lader sig ikke sådan overtale, og hun begynder selvfølgelig at se nærmere på sagen. Der går ikke lang tid, før Nora opdager, at hele byen dækker over en hemmelighed. En hemmelighed der for alt i verden ikke må slippe ud, fordi den er så mørk og altødelæggende – hvilket nogen tydeligvis er klar til at dræbe for at holde på i Stilleleg lydbog gratis. Men selvfølgelig har Nora ikke i sinde at stoppe med at grave efter sandheden, bare fordi en gerningsmand begår flere og flere mord. Det betyder trods alt, at Nora må være tæt på sandheden i Stilleleg lydbog.

Om forfatteren: Lone Theils

Lone Theils har i flere år arbejde som korrespondent for Politiken. Hun er uddannet journalist, hvilket hun også har taget med i sin karakter, Nora, der på overfladen kunne siges at være en afbildning af Theils selv. Før hun flyttede hjem til Danmark igen, boede Theils i en lang årrække i London. Efter hun flyttede hjem til Danmark igen, har hun arbejdet mest som forfatter, men også en smule som freelancejournalist. Dertil er hun ofte kommentator for TV2.

Foruden serien om Nora Sand, som i øvrigt også er blevet oversat til tysk og er gevaldigt populær i Tyskland, har Theils også skrevet børneserien Det hemmelige detektivbureau.