Lydbøger » Store Bjarne

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Store Bjarne Lydbog

3.9/5

Forfatter: Bjarne Christensen & Signe Mølgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Bjarne Christensen er kendt under mange navne. I Store Bjarne fortæller han om mange af de navne, som medierne har brugt om ham i løbet af årene. Store Bjarne er Bjarne Christensens personlige fortælling om et liv, hvor han ofte har måtte befinde sig i en rolle, som den politibetjent, som Danmark har haft absolut mindst til overs for.

Store Bjarne er en fortælling om en karriere, der startede ud helt normalt i City Patruljen, men som han fik mere og mere ansvar i sin karriere, måtte han også erkende, at han endte mere og mere i mediernes – og nogle gange politikernes – søgelys, og ofte med negative resultater.

Informationer:

Oplæser: Flemming Enevold
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 29 minutter

Store Bjarne: Handling

Store Bjarne lydbog gratis starter med at fortælle en historie om Bjarne Christensen, og det liv han indledte, da han begyndte sit arbejde som betjent i City Patruljen i København. Det var en tid, hvor de lokale banditter havde ’sjove’ navne, der under andre omstændigheder ville være at finde i en tegneserie, nemlig Rødspætten og Snotten. Det var en tid som betjent, hvor der skulle tages hånd om de rockere, der stak næsen lidt for langt frem, når månen stod op. 

Mod manges forventning, kan det næsten siges, endte Bjarne Christensen med at kunne lide sit ellers besværlige arbejde, og Store Bjarne lydbog fortæller om, hvordan Bjarne Christensen indså, at man ikke behøver ændre hele verden for at gøre en forskel i livet for andre. I Store Bjarne lydbog gratis fortæller Bjarne Christensen om, hvad der gik forud for, at han pludselig blev kendt som både Bjarne Benlås eller Store Bjarne.

Som Bjarne Christensens karriere udviklede sig, endte han med at være den ledende betjent i store offentlige begivenheder. Hvilket ikke var noget, Bjarne Christensen havde noget i mod. Tværtimod tog han tilfreds imod udfordringerne, så længe de ikke placerede ham bag et stift skrivebord.

Og pludselig står Bjarne Christensen som indsatsleder, da den tragiske ulykke finder sted på Roskilde Festivalen i året 2000. Da Christiania stod på dagsorden, var det også Store Bjarne, der begyndte den uendelige oprydning af det famøse Pusher Street. Det er kun et lille udvalg af mange af de sager, som Store Bjarne lydbog lægger frem i lyset, og som bliver fortalt uden omsvøb af en standhaftig mand, som har set lidt af hvert i øjnene.

Om forfatteren: Bjarne Christensen

Bjarne Christensen har ikke før udgivet bøger. Store Bjarne lydbog er første gang, hvor han tager bladet fra munden og fremlægger sin side af de mange historier, som medier ynder at skrive stort og småt om. På den måde er Store Bjarne også et indblik i dansk politik og den danske samtidshistorie, som Bjarne Christensen må erkende at være blevet en del af.

Det er et personligt portræt af en fynbo, der fandt sin plads i et politikorps, hvor han kom til at spille en særdeles vigtig rolle for næsten alle, han arbejde sammen med i sin karriere. Samtidig er det et unikt billede af det arbejde, som politiet dagligt udfører, men den normale dansker kun ser overfladen af. For slet ikke at tale om de private omkostninger der har at være i søgelyset for både medier og kriminelle.